Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Vettel-győzelem az F1 idénynyitóján

Balogh Zoltán | 2011.03.28. |
Vettel-győzelem az F1 idénynyitóján
Az előző szezon világbajnoka, a német Sebastian Vettel az F1 2011-es ausztrál idénynyitó viadalán is bizonyította, nem tombolán nyerte vb-címét: a Red Bull pilótája magabiztos versenyzéssel, végig vezetve utasította maga mögé a mezőnyt Melbourne-ben.

Vettel már az időmérőn jelezte, ő és autója is kitűnő formában van, ám a Red Bull-istálló a versenyen meglepő húzással lepte meg a mezőnyt, nem használta a különleges KERS-t, sőt be sem tette autójába a mozgásienergia-átalakító eszközt. Csapattársának, a hazai pályán versenyző Mark Webbernek már nem ment ilyen jól, de azért az ötödik helyre így is bekormányozta masináját. A McLaren Mercedes pilótája, Lewis Hamilton igyekezett tartani az elől száguldó némettel a tempót, ám igazán nem tudta megnehezíteni Vettel dolgát. Hatalmas meglepetésre a harmadik helyet az őrült orosz, Vitalij Petrov szerezte meg, persze, ehhez kellett, hogy jó néhányan hibázzanak az előtte haladók közül. A Mercedesnek nagyon nem ment, mindkét pilótája, Schumacher és Rosberg is pont nélkül zárta a megmérettetést, de nem tündököltek a Ferrarik sem, bár nagy tétben lefogadható, ez a két gárda azért ott lesz a végelszámolásnál.

 Bízzunk benne, hogy a két hét múlva, Malajziában megrendezésre kerülő futam kicsit több izgalmat tartogat majd az F1-kedvelők számára!
Még nincs értékelve