Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A gyermekek gyógyulásáért díszítettek karácsonyfát a sztárok

Just Creative | Just Creative | 2013.12.12. |
Karácsony
A gyermekek gyógyulásáért díszítettek karácsonyfát a sztárok
Jakabos Zsuzsanna, Ónodi Eszter, Lakatos Márk és Dudás Miklós is a beteg gyermekekért díszített a jótékonysági karácsonyfa kiállításon.

A Nyugati téri bevásárlóközpont melletti 300 méteres promenád fő látványossága idén télen minden bizonnyal december 10-23-ig tartó Karácsonyfa Kiállítás lesz. Több mint 20, különlegesen felöltöztetett fát láthatnak a látogatók, akik nem csak gyönyörködhetnek a tündöklő karácsonyfa arzenálban, de ötleteket is meríthetnek az otthoni dekoráláshoz.

Presztízs Magazin

Ráadásul a kiállításon résztvevő cégek jóvoltából értékes ajándékokat is nyerhetnek a helyszínen vásárolható 300 forintos tombola ellenében. A rendhagyó ünnepvárás igazi lélekemelő családi program is. A kiállítás, azaz a nyertes és a nyeretlen sorsjegyekből befolyó, teljes bevételét a szervezők a daganatos és krónikus betegséggel küzdő Bátor Tábor Alapítvány gyerkőceinek juttatják el.

„Egész évben fontos, hogy segítsünk, de karácsonykor még hangsúlyosabb ez az üzenet. Nagyon jó ötletnek tartom ezt a jótékony kezdeményezést, és remélem, hogy minél többen eljönnek, megnézik ezeket a csodálatos fákat, és egy tombola-vásárlással támogatják a gyerekek gyógyulását!” – mondta Ónodi Eszter, aki legújabb filmjének forgatási szünetéből áldozott időt arra, hogy felakasszon egy csillogó díszt az egyik fenyőre.

Jakabos Zsuzsanna családi körben karácsonyozik a szüleivel. Együtt díszíti a család a fát, mindig kiválasztanak valami irányvonalat, de nem feltétlenül a legfrissebb trendeket követve. Inkább az a fontos, hogy meghittséget sugározzon a fa, jó legyen a közelében lenni.

Presztízs Magazin

„Minden évben családilag készítjük a szaloncukrot, s több évre visszamenőleg vannak a szaloncukorpapírjaink, régi papírokba csomagoljuk ugyanis a házi szaloncukrot. Ezeknek a papíroknak már történetük van. Az ünnepek alatt kicsit engedek majd a csábításnak. Imádom ugyanis az édességet, hatalmas csoki-rajongó vagyok, ha tehetném, folyton azt ennék.” – mondta nevetve az úszónő.

Dudás Miklóséknál nem lehet kérdés, hogy kit kérnek meg otthon, hogy felrakja a fa tetejére a csillagot. A magas kajakozónak most sem esett nehezére a díszítés, gyakorlottan pakolta fel a díszeket az ágakra.

„Jó néhány évben külföldön ünnepeltem a karácsonyt. Szingapúr, Bali, Kolumbia vagy Buenos Aires karácsonyi forgatagában azt tanultam meg, hogy a világ legtávolabbi pontjain, a legszokatlanabb külsőségek között is ugyanaz a vágy él az emberekben: a Kis Herceg szavaival élve 'díszbe öltöztetni' a lelküket egy különleges esemény, az Ünnep szentségének megélésére." – tette hozzá Lakatos Márk.

Presztízs Magazin

A jótékonyság jegyében rendezett Karácsonyfa Fesztivál a WestEnd City Centerben igazi meghitt, családi programnak ígérkezik. Látogasson el Ön is: csodálja meg az idei karácsony legstílusosabb fenyőit!

Tűzijáték Fesztivállal egybekötött Night Shopping fokozza az ünnepi hangulatot december 19-20-án a belvárosi bevásárlóközpontban. A program nyitányaként Magyarországon egyedülálló Tűzijáték Fesztivállal kedveskednek a látogatóknak. A két napos Night Shopping alkalmával 20-22 óra között akár 30%-os kedvezménnyel lehet majd vásárolni a bevásárlóközpont speciális vásárlási utalványával. Az utalványokat december 17-én és 18-án lehet megvásárolni, és nem árt sietni a beszerzésükkel, mivel limitált darabszámban bocsátják ki ezeket. A részletekért, a pontos kedvezményekért, és az igénybe vétel feltételeiért látogasson el a www.westend.hu weboldalra!

Átlag: 5