Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

12 óra alatt 80 millió

Tancsa Ágnes | 2011.03.10. |
kártya, nyeremény, póker
12 óra alatt 80 millió
Egy magyar játékos több, mint 80 millió forintot nyert egy online pókerverseny évfordulós játékán, és negyedik helyezést ért el a guccyka felhasználó névvel félnapi játék után

 

A hétvégén zajlott ünnepi online pókerjátékán legalább ötmillió dolláros alapot garantáltak. A játéknak 59 128 versenyző vágott neki. A 200+15 dolláros No Limit hold’em versenyen végül a nevezési díjakból összeadódó nyereményalap majdnem 12 millió dollár volt. A legsikeresebb honfitársunk "guccyka" aki 12 órás pókerezés után került a döntőbe. Ott a játékosok végül alkut kötöttek a pénznyeremény felosztásáról, majd a különdíjért, egy sportautóért folytatódott a játék. A negyedik helyezés végül 411 ezer dollárt hozott guccykának.
A teljes verseny csaknem 15 órán át tartott. A versenyt a Bdbeatslayer felhasználónevű játékos nyerte. Az eredetileg az első helyezettnek kitűzött 1,655 millió dollárt azért nem kapta meg, mert az alku megkötésekor nem ő vezetett, így csak 671.090 dollárt utaltak a számlájára. Övé lett azonban a Lamborghini is. A legtöbb pénzt a harmadik helyezett, wrzr123 kereste, ő 844.200 dollárt zsebelt be.
Átlag: 5