Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Az igazi erő

sajtóinformáció | archív | 2020.11.17. |
Az igazi erő
Bontakoztasd ki személyiséged excentrikus és merész oldalát! A férfi Gucci Guilty Pour Homme eau de parfum érzéki illata arra késztet, hogy teljes szabadságot adjon formabontó és némiképp titokzatos énednek. Soha nem látott intenzitással mutathatja meg a világnak, hogy mennyire férfias.
Az első illatolás során a rózsa és a csípős chilipaprika váratlan párosa kerít hatalmába kissé retro árnyalataival – hiszen ezek a hetvenes évek illatainak kedvelt elemei. A melegen fűszeres és pikáns fejillat lenyűgöző ellentétet teremt a kesernyés aláfestésű, citrusos jegyekkel és egy leheletnyi levendulával, melynek pacsuli és cédrusfa kölcsönöz gazdagságot és intenzitást.
 
A Gucci Guilty Pour Homme fekete, átlátszatlan üvegcséje megbízhatóan jelzi előre, hogy egy kontrasztokkal teli, rejtélyes és modern illatot rejt. És nem csak azt: ez a parfüm az igazi erő és férfiasság kinyilatkoztatása is. Az illat arca az elismert színész és zenész, Jared Leto egy amerikai mosodában jelenik meg fesztelen pózban, ezzel tökéletesen megragadva az illat egyik vezérelvét, az excentrikusságot.
 
Gucci Guilty Pour Homme EDP 50 ml, 20 670 Ft
 
Még nincs értékelve