Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Csúcsparfüm

Benedek Attila | archív | 2015.02.27. |
parfüm
Csúcsparfüm
Ha valaki meg szeretné lepni kedvesét, és ha a pénz nem számít, akkor a világ egyik legdrágább parfümjét kell választania. A Primal Mist azzal híresült el, hogy 2011-ben belépett a parfümök legelitebb világába, ahol csak néhányan versenyeznek a vevők kegyeiért.

A márka hirdetéséivel nem találkozhatott az olvasó egyetlen magazinban sem, mert a kétféle illat annyira drága és prémium volt, hogy csak nagyon kevesen engedhették meg maguknak. A szűk vevőkörhöz tartozott Charlene Monacói hercegnő is. Az árakról annyit, hogy a három köbcenti körüli (1 uncia) parfüm 2100 dollárba került. Az alapító eladta vállalkozását Franco Brown-nak, aki már a Lott#3 és Lot#4 néven futó parfümjét harangozza be, ami már nem rendelkezik a 3300 éves történelemmel, mint a Primal Mist első termékei.
A különlegességet ezúttal az agar fa nyújtja, amelynek fekete színű gyantájából nyerik ki a parfüm alapanyagát. A dél-kelet Ázsiában őshonos fa lehántolt kérgéből kinyert olajnak grammja 100 ezer amerikai dollár. A munka nagyságáról és összetettségéről mindent elmond, hogy kb. 70 kiló kéreg szükséges 20 ml olaj előállításához.

 

Még nincs értékelve