Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Időtlen stílus

sajtóanyag | sajtófotó | 2021.02.22. |
Impact EDT
Időtlen stílus
Olyan álmodozóknak, akik nem félnek a merész álmoktól, és azoknak is, akik ezt még csak most tanulják. A férfi Tommy Hilfiger Impact citrusokkal, füstös illatjegyekkel és különleges fák triójával színezett aromás illatot rejt magában. A férfias kompozíciót lenyűgöző pézsma, finom kakaó és a pacsuli fás kivonata teszi teljessé.
Ne félj a saját utadat járni és a saját történetedet alakítani! A kupakjában lévő kicsi, 4 ml-es üvegcséjének köszönhetően mindig a kezed ügyében lehet az Eau de Toilette, bárhová indulj is.
 
Az illatkompozíció friss nyitánya az üde citrusok, a zamatos piros alma és a kissé pikáns rózsabors jegyében indul. Szívillatát a francia ciprusok friss és férfias jegyei uralják. Alapillatát melengető cédrus és szantálfa, pézsma és bátorító Akigalawood® alkotják, melyek az Impact inspiráló és férfias lecsengését is meghatározzák.
 
A Tommy Hilfiger Impact parfüm 2020-ban jelent meg a piacon. Üvegcséje a márka lezser és időtlen stílusát tükrözi. Nem hiányoznak róla a Tommy Hilfiger színeit képviselő piros-kék-fehér részletek sem.
 
Impact EDT, 100 ml 27 900 Ft
 
Még nincs értékelve