Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

India illata

x | archív | 2020.09.28. |
India illata
Az indiai piacokon található, kavargó illatok és színek tarka palettájáról a férfi Issey Miyake L’Eau d’Issey Pour Homme Shades of Kolam Eau de Toilette összegyűjtötte a legjobbakat, és illatkompozíciójába zárta őket, azért, hogy az egyenesen bőrödről is áradhasson.
Nyitányában érzékei a kardamom lágy fűszerességével találkoznak, azonban csak addig tart ez az egyeduralom, amíg színre nem lép a jellegzetesen citrusos színezetű koriander melengető aromája. Zárásként a bársonyosan selymes cédrusfa illata öleli körül, mely egészen az illatkompozíció lecsengéséig kíséri viselőjét.
 
A parfüm a távoli Indiát idézi meg, pontosabban a generációkról generációkra szálló ősi művészetet, a Kolamot, melynek technikája a matematika és a geometria alapelveit, valamint az élénk színeket csaknem végtelen kreativitással egyesíti. Az így készült alkotások gyönyörű és lenyűgöző rajzolatok, melyek magán az üvegcsén is megjelennek. 
A királykék elsődlegesen a kupak ékessége, arra emlékeztet, hogy ez az árnyalat Indiában a melengető színek közé tartozik.
 
Issey Miyake L'Eau d'Issey Pour Homme Shades of Kolam EDT 125 ml, 14 190 Ft
 
Még nincs értékelve