Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Szabadulj ki a nyüzsgésből!

x | archív | 2019.10.02. |
Szabadulj ki a nyüzsgésből!
Indulj el egy szabad hétvégi kalandra a Mr. Burberry Indigoval! A Burberry márkának ez a luxusillata elvisz magával a vad brit tengerpartra, ami egy tökéletes menedékhely a nyüzsgő nagyváros mindennapi rohanása elől.
Az illat nyitánya a frissítő citrom, grépfrút és bergamott robbanása, amit a rozmaring aromája kísér. Kis idő elteltével megmutatja magát a mentából, teából, zsályából, sziporkázó vizes akkordokból és hedionból zseniálisan összeállított szív, melynek aromás jellegét csábító ibolya festi alá. A kompozíció férfias tölgymoha, lágy Iso E Super és melengető ámbra alkotta alapon nyugszik.
Az a férfi, akinek a Mr. Burberry Indigo illatot alkották, minden körülmények között önmagát adja. Nincs szüksége arra, hogy megjátssza magát, és kiélvezi azokat a pillanatokat, amikor minden terv nélkül kiszabadul a nyüzsgő városból, hogy új erővel és gondolatokkal töltődhessen fel. A parfüm inspirációjául a legendás Burberry ballonkabát szolgált, ami elengedhetetlen kelléke a modern férfi lezser megjelenésének.
 
Burberry Mr. Burberry Indigo EDT, 100 ml – 32 700 Ft
Még nincs értékelve