Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Depresszió és szerelem

R. Szabó Zsuzsa | archív | 2017.06.22. |
színház
Depresszió és szerelem
Ha az antidepresszáns mellékhatása a szerelmi mámor, a váratlan szerelembe esés lenne, biztosan sokan beszednék a pirulát. Akkor is, ha nem szenvednek depressziótól. Lucy Prebble Mellékhatás című darabjában egy új depresszió elleni szert tesztelnek.
Két, huszonéves kísérleti alany, Connie és Tristan között már az első napokban forrni kezd a levegő, de senki nem tudja, hogy a két fiatal érdeklődése egymás iránt valódi vonzalom-e, vagy csak az új antidepresszáns mellékhatása. Azt is homály fedi, hogy melyikük kapott igazi gyógyszert, melyikük placebót. Nem könnyíti meg a fiatalok helyzetét, hogy a kísérletet egy labilis idegállapotú pszichiáternő vezeti, aki nem hisz a depresszió gyógyszeres kezelésének hatásosságában. Főnöke, Toby viszont igen. A furcsa, váratlan szerelmi lángolásként mutatkozó mellékhatásban pénzt és lehetőséget szimatol.
A Rózsavölgyi Szalonban látható előadást Valló Péter rendezte, a főbb szerepekben Tóth Ildikót, Lengyel Ferencet, Sodró Elizát és Porogi Ádámot láthatjuk.
 
Lucy Prebble: Mellékhatás
Rózsavölgyi Szalon, Budapest
Rendező: Valló Péter
 
Még nincs értékelve