Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Dögös feleségek átverve

R. Szabó Zsuzsa | archív | 2018.07.01. |
színházajánló
Dögös feleségek átverve
Egy férfi, két feleség, két otthon, egy testi-lelki jóbarát, egy baleset, két ügybuzgó rendőrfelügyelő és egy beláthatatlan következményekkel járó hazugspirál adja Ray Cooney Páratlan páros című megunhatatlan komédiájának alapját. A HeArt Társulat Bródy Norbert rendezésében ezzel a sok fiktív személyiséggel benépesített történettel mutatkozik be közönségének.
John Smith (Krajnik-Balogh Gábor) szereti a nőket, olyannyira, hogy kettőt is birtokolni akar, így feleségül veszi őket, ám az asszonyok (Kálmán Henrietta, Nagy Alexandra) nem tudnak egymásról. Smith kettős életében lavírozik – addig, amíg egy sok ponton szándékosan homályos balesetben meg nem sérül. Veszélyes játékba kezd! Kamutörténeteket talál ki barátja segítségével (Krausz Gábor), így egyre átláthatatlanabb lesz, hogy kiről kinek mit hazudott.
Már mindenki elveszti a saját szerepét, a felügyelők (Gombos Krisztián, Korcsmáros András) és egy szomszéd (Sipos András) is bevonódik a családi drámába, olyannyira, hogy már azt sem tudni, ki kivel milyen viszonyban volt és van. 
Presztízs MagazinÜgyesen megrajzolt karaktereken, jól működő helyzetkomikumokon derülhetünk. Az egyre bonyolódó szereprendszerekbe keveredő karakterek mindegyikének van pár visszatérő szokása, gesztusrendszere. Az egyik felügyelő mindig a babzsákfotelbe ragad, a másik feleség pedig az abszurd helyzetek ellenére kéjsóváran szexi bőrszerkóban feszít.
Az előadások időpontjairól és helyszíneiről a HeArt Társulat közösségi oldalán érdemes tájékozódni.
 
Ray Cooney: Páratlan páros
HeArt Társulat
Rendező: Bródy Norbert
 
Még nincs értékelve