Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Kései szerelem

R. Szabó Zsuzsa | archív | 2018.03.25. |
színház
Kései szerelem
Van, amikor egy váratlan találkozás megváltoztatja az életünket. Két ember összefut, a testek egymásra rezegnek, két lélek egy hullámhosszra kerül. Nem azonnal, hanem fokozatosan, de elkerülhetetlenül, végzetszerűen. Simon Stephens, kortárs brit szerző Heisenberg című kétszemélyes drámájában Ullmann Mónika és Benedek Miklós hangolódik egymásra.
A Hatszín Teátrum előadásában Alex, a hetvenöt éves hentes zenét hallgat a pályaudvaron, amikor a negyvenes, energikus Georgie belecsókol a nyakába. A véletlen találkozás megváltoztatja mindkettőjük életét. A magának való, bejáratott szokásokkal élő Alex hagyja, hogy a zsizsegő, sokat beszélő Georgie érzelmeket generáljon benne. Párbeszédeikből két életút rajzolódik ki. Georgie felrázza a csendes magányban élő férfit, szenvedélyt és új célokat hoz a mindennapjaiba.
Presztízs MagazinA cím Werner Heisenberg német fizikusra utal, a határozatlansági reláció kidolgozójára. Az elv szerint bizonyos fizikai mennyiségek csak bizonyos határig ismerhetők meg egyszerre és pontosan. A kétszemélyes dráma elgondolkodtató dialógusainak hallatán a néző magába néz: vajon úgy éli az életét, hogy jó érzés lesz visszanézni rá?
 
Simon Stephens: Heisenberg
Rendező: Szabó Máté
Hatszín Teátrum, Budapest
Még nincs értékelve