Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Kipukkad a hazugságlufi

R. Szabó Zsuzsa | archív | 2017.09.27. |
színházajánló
Kipukkad a hazugságlufi
Mennyi titok, elhallgatott sérelem, gyerekkorig visszanyúló negatív emlék nyüzsög az ember lelkében! A Családi játszmák egy karácsonyi együttlét konfliktusait mutatja meg. Az Orlai Produkciós Iroda előadásában a mindig energikus, rendszerető családanya (Kútvölgyi Erzsébet) szeretné a veszekedéseket megúszni, hazatérő fiait és azok szerelmeit szeretettel fogadni, és betegeskedő férjét sem akarja semmiféle stressznek kitenni.
Egyik fiának (Szikszai Rémusz) házassága már régen válságban van. A feleség (Járó Zsuzsa) szenved a kapcsolatban. A másik fia (Ötvös András) pedig egy ledér lánykával (Réti Adrienn) állít be. A mindig szigorú, kemény apa, a beteg családfő (Papp János) tragikomikus jelenléte és reakciói azonban őrült módon borítják a bilit.
Mindenkiből kitörnek az elhallgatott sérelmek, mi nézők pedig oly módon vagyunk beavatva a szereplők lelki tusájába, hogy kivetítőn láthatjuk, ki, mikor és miért hazudik. A Göttinger Pál által színpadra álmodott előadás vígjátéki elemekkel építkezik, de nagyon is mélyre ható, drámai szituációkat teremt.
 
Sam Holcroft: Családi játszmák
Belvárosi Színház, Budapest
Rendező: Göttinger Pál
 
Még nincs értékelve