Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Nők harca

R.Szabó Zsuzsanna | archív | 2015.10.05. |
színházajánló
Nők harca
Bálványozás, helyezkedés, féltékenység, nők harca. Mindez színházi közegben. Egy ünnepelt színésznő, aki a színház királynője irigylésre méltó pozíciójában van, ám tudja, fiatalsága nem tart örökké. A szépség kopik, az évek könyörtelen nyomokat hagynak a testben és lélekben.
A Mindent Éváról című darabban a szépség és a múlandóság, a női hiúság kerül középpontba. Mary Orr művének filmes adaptációja Bette Davis főszereplésével vált klasszikussá. Pelsőczy Réka Hernádi Judit főszereplésével álmodta színpadra a színházi élet rejtelmeit is bemutató történetet.
Margó (Hernádi Judit) szakmája csúcsán van, ünnepelt színésznő, de nehéz természetű. Tudja, hogy többet megengedhet magának, mint mások. Egy fiatal lány, Eva Harrington (Kovács Patrícia) bolygatja fel életét, aki példaképet lát Margóban, az ő szerepére vágyik.
A rajongásból táplálkozó érzések széles skálájába nyerhetünk betekintést az Orlai Produkciónál második rendezésével bemutatkozó Pelsőczy Réka előadásában. A főbb szerepekben még Egri Márta, Mészáros Máté és Szikszai Rémusz láthatók.
 
Mary Orr: Mindent Éváról
Belváros Színház, Budapest
Rendező: Pelsőczy Réka
 
Még nincs értékelve