Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

3 futamgyőzelmet ünnepelhetett az OXXO Hungary Truck Racing Team pilótája a Nürburgringen!

Hármas siker a legendás német versenypályán

sajtóanyag | sajtófotó | 2018.07.02. |
3 futamgyőzelmet ünnepelhetett az OXXO Hungary Truck Racing Team pilótája a Nürburgringen!
Egyszerre két versenyszériában is sikeres volt a hétvégén az OXXO Hungary Truck Racing Team versenyzője. Magyarország egyetlen kamionversenyző csapatának pilótája, Ryan Smith 3 futamot nyert a hétvégén Nürburgringen az angol kamion-bajnokság itt megrendezett futamában, és pontgyűjtő helyeken végzett a német versenypályán szintén ekkor zajló Kamion Európa-bajnokságban is!
Hatalmas, csaknem százezres tömeg látogatott el hétvégén a Nürburgringre, a németek legendás, zöld pokol névvel is illetett versenypályájára, hogy szemtanúja legyen az európai kamionsport krémjének vetélkedésére. A június 31-július 1-i versenyhétvége évtizedek óta a legnagyobb kamionünnep a kontinensen, hiszen ezen a hétvégén egyszerre tartják a FIA – Kamion Európa-bajnokság (ETRC) és a Trucks Mittelrhein Cup futamait. Utóbbi érdekessége, hogy az itt elért eredmény beleszámít az Angol Kamion-bajnokságba (BTRA). 
Presztízs MagazinAhogy az az idei szezonban már megszokott, a nürburgringi futamon is két magyar érdekeltségnek szurkolhatott a közönség: a német Tankpool24 színeiben versenyző Kiss Norbinak, és Magyarország egyetlen kamionversenyző csapatának, a kétszeres EB győztes, kétszeres Angol-bajnok OXXO Hungary Truck Racing Team-nek, amely a brit Ryan Smith-szel indult. 
 
Az OXXO pilótájának, Smith-nek szinte szusszanásnyi ideje sem maradt pihenésre a hétvégén, mert egyaránt rajthoz állt mindkét versenyeszériában. A FIA – Kamion Európa-bajnokság (ETRC) négy futamából egyet technikai probléma miatt feladni kényszerült, hármat azonban pontszerző helyen zárt. A Trucks Mittelrhein Cup 4 futamából pedig 3-at megnyert, ezzel magabiztosan megtartva első helyét az Angol kamion-bajnokságban (BTRA).
 
 
 
Még nincs értékelve