Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Biztatóan kezdett Keszthelyi Vivien

Oxxo Motorsport | Oxxo Motorsport | 2016.04.30. |
Biztatóan kezdett Keszthelyi Vivien
Április 28-30-án a Hungaroringen rendezik a 2016. évi Közép-Európai Zóna Túraautó Bajnokságot, melynek országos bajnokságában indul Keszthelyi Vivien. A fiatal pilóta idén az Audi Sport racing academy támogatásával és egy Audi TT Cup Racer versenyautóval vesz részt a sorozatban.
Az elmúlt napok rá vonatkozó szabálymódosításai és kategória változtatásai miatt (a csapaton kívülálló okokból) a csütörtöki időmérő edzésen nem tudott részt venni, ezért a pénteki versenyen a mezőny végére sorolták. Jó hír viszont, hogy a már megszokott 7-es rajtszámot megtarthatta. Továbbá, bár nem a legmagasabb kategóriában, de kiegyenlítettebb mezőnyben indulhatott, ennek megfelelően a reális céljai is módosultak, a mezőny első harmadába akart előrejutni.
 
Presztízs MagazinVivien a rajtot követően stabil időket autózva körről-körre zárkózott fel. A futam utolsó harmadában már a vezető hármast üldözte. A verseny végére bár nem tudta utolérni őket, túlteljesítve eredeti célját az abszolút 4., a magyar indulók között pedig 2. helyen végzett a 19 főt számláló mezőnyben.
 
A pénteki nap folyamán még egy időmérő edzés kerül megrendezésre a szombati, második futamra. Az eseményre a belépés díjtalan, így várhatóan sok szurkoló látogat ki a holnapi versenyre..
Még nincs értékelve