Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Egyedi tervezésű versenyautókat tesztel Keszthelyi Vivien

sajtóanyag | Oxxo Motorsport | 2016.03.21. |
Egyedi tervezésű versenyautókat tesztel Keszthelyi Vivien
Júniusban a Nimrod Luxury Cars autóit fogja tesztelni Keszthelyi Vivien, a világ legfiatalabb női gyorsasági autóversenyzője a Hungaroringen. Március 18-20 között rendezték meg az Autó, Motor és Tuning Show-t, ahol a Nimrod Luxury Cars is képviseltette magát. A standjukon kiállított limitált számú, egyedi tervezésű versenyautókkal fog körözni a pilóta, amiket a kilátogatók a hétvégén közelről is megcsodálhattak.
 
A fiatal versenyzőt már korábban is érte hasonló nem mindennapi kitüntetés, két éve a Ferrari hívta meg maranellói gyárába és saját tesztpályájára, ahol több típust is kipróbálhatott.
Presztízs Magazin

Tehetségére és eddigi eredményeire nemzetközi szakemberek is felkapták a fejüket, a jelenlegi lehetőséget is elismertségének és teljesítményének köszönheti.
Keszthelyi Vivien tavaly a Swift Cup Europe sorozatában indult, ahol az abszolút 3. helyen végzett, idén pedig már az FIA Közép-Európai Zóna Túraautó Bajnokság legmagasabb kategóriájában fog versenyezni, autójáról április közepén rántja le a leplet.
Még nincs értékelve