Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Egyre közelebb a DTM-hez Keszthelyi Vivien

Oxxo Motorsport | Oxxo Motorsport | 2016.05.03. |
Egyre közelebb a DTM-hez Keszthelyi Vivien
Május 1-én vasárnap immár negyedik alkalommal rendezték meg Budapest belvárosában a Nagy Futam elnevezésű motorsport showműsort. Az eseményen megmutatta Audi TT Cup Racer versenyautóját Keszthelyi Vivien is, aki idén az Audi Sport racing academy támogatásával indul.
A város szívében kijelölt 4 km-es pályán több kört is megtettek a résztvevők, aminek egyedi része volt az Erzsébet híd és a Clark Ádám téri körforgalom. Kuriózum az is, hogy a rajongók olyan közel kerülhettek az autókhoz, illetve a pilótákhoz, mint zárt versenypályán soha. A bemutató mellett a Várkert Bazár előtt kialakított paddockban személyesen találkozhattak az Audi Sport pilótáival, akik autogramkártyákkal is készültek.
 
Presztízs MagazinBudapest utcáin Keszthelyi Vivien Miguel Molina-val kipróbálta az Audi RS 5 DTM versenyautót is. A fiatal pilóta célja, hogy eljusson a német túraautó sorozatba. A több évtizedes múltra visszatekintő bajnokság nem csak a zárt karosszériájú versenyzés csúcsa, hanem az autósport egyetlen olyan versenysorozata, amely kizárólag teljesítmény alapján válogatja pilótáit. Ezért is egyedülálló, hogy a Nagy Futam alkalmával Keszthelyi Vivien nem csak beült a DTM autóba, hanem több kört meg is tettek a spanyol Molina-val. Az üléspróba tehát már megvolt, egy lépéssel közelebb a cél.
 
A 15 éves versenyző számára újabb akadémiai találkozó következik hamarosan, júniusban pedig folytatódik a túrautó sorozat, ezúttal a Pannónia-Ringen.
 
Még nincs értékelve