Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A figyelem középpontjában a magyar tehetség Audinál

sajtóanyag | sajtófotó | 2017.02.02. |
Audi
A figyelem középpontjában a magyar tehetség Audinál
"Keményebb. Jobb. Gyorsabb. Vivien" (HARDER. BETTER. FASTER. VIVIEN.). Ezzel a címmel mutatja be saját nevelésű magyar tehetségét, Keszthelyi Vivient a német autóóriás Audi hivatalos honlapja (http://www.audi.com/en/lifestyle/culture/Vivien_Keszthelyi.html). A mindössze 16 éves éves pilótáról fiatal kora ellenére már szerte a világon hatalmas elismeréssel beszélnek.
Az audi.com-on olvasható, több oldalas méltatásban kiemelik,  Vivien azt követően, hogy 12 évesen még csak nézőként izgulta végig élete első autóversenyét, egy évvel később már mint pilóta várakozott a startvonalon, innentől kezdve pedig gyakorlatilag bármilyen kategóriában is indult, mindig az élmezőnyben haladva harcolt a dobogós helyezések valamelyikéért.
 
2014-ben a Swift Cup Europe-ban szerepelt a magyar tehetség, majd teljesen térítésmentesen - amely hatalmas dolognak számít - meghívót kapott az osztrák bajnokságba is, ahol a közönség előbb megdöbbent azon, hogy egy fiatal lány ül a volán mögött, ezt követően azonban technikájával és gyorsaságával pillanatok alatt kivívta a tiszteletet, és a publikum egyik kedvence lett. Érdekesség, hogy ekkor még mindössze 13 éves volt, s ilyen fiatalon általában még külön engedélyt sem mernek kiadni, ugyanakkor Vivien megkapta a bizalmat. 
 
Az ilyen sikerek után figyelt fel rá tizenöt évesen az Audi tehetséggondozó programja, annak vezetője, Sepp Haider pedig az autógyár hivatalos honlapján a következő szavakkal írta le Vivient: "Vivien lepett meg engem a legjobban, 15 éves kora ellenére elképesztően okos, és hihetetlenül nyugodt. Tökéletesen uralja az Audi TT Kupás autóját."
 
Keszthelyi Vivien pályafutása - köszönhetően többek között az Audi Racing Academynek is - továbbra is töretlen, így a magyar autósport nem marad feltörekvő tehetség nélkül, ráadásul Vivien számára az Audi szinte biztosan garantálja azokat a lépcsőfokokat, amelyeket meg kell majd másznia.
 
Keszthelyi Vivien álma a német túraautó-bajnokság, azaz a DTM, ennek az álomnak a beteljesülése érdekében pedig folyamatosan keresi életkorához képest a legnehezebb kihívásokat és olyan versenyeken indul, ahol a vezetéstechnikai tudás és a versenyzői erények érvényesülnek.
 
Az cikkek megtalálhatóak a következő linkeken:
 
 
Még nincs értékelve