Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Gyári csapatban versenyez Keszthelyi Vivien!

sajtóanyag | sajtófotó | 2017.03.08. |
Keszthelyi Vivien
Gyári csapatban versenyez Keszthelyi Vivien!
A 2017-es versenyszezonban magyar színekben az Audi gyári csapatának, a német autógyártó-óriás akadémiájának istállójában indul majd a magyar autósport egyik legnagyobb tehetsége, a mindössze 16 éves Keszthelyi Vivien.
Az Audi egyelőre azt még nem hozta nyilvánosságra, milyen sorozatban kap majd helyet tehetségük - aki már második éve az Audi Sport Racing Academyben fejleszti tudását -, azonban az már most bizonyos, hogy egy olyan nemzetközileg is elismert viadal lesz majd a "befutó", amelynek komoly szakmai múltja van, az ülésekre számtalan pilóta pályázik, jövője pedig hosszú időre biztosított.
 
Keszthelyi Vivien ezzel egy igencsak elit társaságba került, hiszen magyarként ilyen fiatalon egyetlen pilóta sem mondhatja el magáról, hogy hazáját egy, a világ egyik legnagyobb autógyártó-csoportjának csapatában képviselheti, s olyan szakmai háttért biztosítanak számára, ami csak a legjobbaknak jár ki.
 
Presztízs MagazinAz Audi hivatalos bejelentésére várnia kell még Vivien rajongótáborának - a közösségi médiában világszerte már közel 140 ezer követővel büszkélkedhet -, ugyanakkor a magyar pilóta ebben az időszakban is hatalmas lendülettel készül az idényre.
 
Vivien az idei tervek szerint más versenysorozatokba is "belekóstol" majd csapatával, az Audi Sport Racing versenyakadémia támogatásával működő Team VRS-sel, a magyar szurkolók a Hungaroringen többször is különböző versenyhétvégéken, illetve országszerte további nagyszabású eseményeken találkozhatnak vele.
 
Még nincs értékelve