Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Keszthelyi Vivien Audi Q2-teszttel, futó és erőnléti edzéssel zárta az évet

sajtóanyag | Team VRS | 2017.01.02. |
Keszthelyi Vivien
Keszthelyi Vivien Audi Q2-teszttel, futó és erőnléti edzéssel zárta az évet
Futással, erőnléti edzéssel és egy Audi Q2 Sportline tesztelésével töltötte a két ünnep közötti időszak egy részét Keszthelyi Vivien, aki már készül a következő szezonra.
A 16 éves pilóta a Hungaroringen végezte el futóedzésének egy részét a karácsony és a szilveszter közötti napokban, és egyben a mogyoródi pályán tesztelte a Sportline felszereltségű, legújabb Audi Q2-est.
„Nagyon jól sikerült ez a típus, rendkívül stabil, mérete miatt egy igazán jól használható mozgékony, kényelmes autó, belül pedig hozza az Auditól megszokott minőséget” - mondta Keszthelyi Vivien, aki azt is elárulta, hogy egyelőre az Audi Sport versenyzőakadémia következő éves programjára készül a téli időszakban, mentális és fizikai tréningekkel.
Presztízs MagazinAz akadémián 2017-ben előbb összkerékhajtású autókkal, majd első-, és hátsókerék hajtású, nagy teljesítményű versenyautókkal folytatja a programot, versenyzői pályafutásáról ugyanakkor továbbra is csak annyit lehet tudni, hogy az életkorához képest a legkomolyabb ellenfeleket felvonultató nemzetközi mezőnyben szeretne indulni az idei szezonban.
A Team VRS és a fiatal pilóta menedzsmentje ugyanakkor konkrétumokat még mindig nem közölt, de annyi biztos, hogy amint véglegesen eldől, hol és milyen sorozatban folytatja pályafutását Keszthelyi Vivien, arról azonnal sajtótájékoztatón számolnak majd be.
Még nincs értékelve