Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Keszthelyi Vivien csapata történelmi bejelentésére készül

OXXO Sport | OXXO Sport | 2016.04.04. |
Keszthelyi Vivien
Keszthelyi Vivien csapata történelmi bejelentésére készül
Keszthelyi Vivien és az OXXO Motorsport csapatának Facebook- és weboldalain elindult a visszaszámlálás, áprilisban a magyar autósport valaha volt legnagyobb szenzációjával jelentkeznek!
Április 12-én rántják le a leplet a világ legfiatalabb női zárt karosszériás gyorsasági autóversenyzőjének, Keszthelyi Viviennek az idei autójáról, valamint fény derül a csapat a világon és egyben Magyarországon is elsőként alkalmazott kimagasló szakmai hátterére és támogatására, amit a tehetségnek nyújtanak.
 
A bejelentésről egyelőre nem oszthatnak meg több információt, de értékét jól jelzi, hogy a legutóbbi European GT4 „Young Stars” bajnokságban való indulás felkérését sem tudta már elfogadni a pilóta a jelenlegi lehetőség miatt. Már ez a megkeresés is egyedülálló és hatalmas megtiszteltetés, mivel a várhatóan sikeres 2016-os szezon után, már a 2017-es évben a Blancpain Series-ben teljesíthetne egy komoly gyári támogatott csapat színeiben, de sem időben, sem adottságaiban nem ér fel a sporttörténelmi ajánlattal.
 
Presztízs MagazinA fiatal versenyzőnő annyit még elárult, hogy már nagyon várja a bemutatót, és annál is jobban az április végén induó versenyszezont, ahol az autó megismerése lesz az elsődleges cél. A 15 éves Vivient ismerve nem fog megelégedni a mezőny hátsó harmadával, ahol a többiekhez képest kisebb teljesítményű autójával reálisan célba lehetne érni.
 
Mint ismert, Keszthelyi Vivien az elmúlt két esztendőben a Swift Cup Europe sorozatában indult és a tavalyi szezonban az abszolút kategória 3. helyén végzett, idén pedig már a Közép-Európai Zóna Túraautó Bajnokság legmagasabb kategóriájában fog versenyezni. A pilóta életkorához mérten ez az elérhető legkomolyabb sorozat, ahol 600 lóerős, GT3-as Lamborghi, Ferrari GT, Mercedes SLS GT, BMW GT és Porsche GT típusok fognak indulni a várhatóan magas létszámú mezőnyben.
Még nincs értékelve