Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Keszthelyi Vivien először mutatta meg versenyautóját élőben a nagyközönségnek

Oxxo Motorsport | Oxxo Motorsport | 2016.04.22. |
Keszthelyi Vivien először mutatta meg versenyautóját élőben a nagyközönségnek
2016. április 20-án immár negyedik alkalommal került megrendezésre a BUSEXPO, Magyarország buszos szakkiállítása. Az eseményre kilátogatók Keszthelyi Viviennel, a világ legfiatalabb női zárt karosszériájú gyorsasági autóversenyzőjével is találkozhattak.
Óriási érdeklődés kísérte a rendezvényt, amelynek Európa legnagyobb és legmodernebb vezetéstechnikai centruma, a zsámbéki drivingcamp Hungary adott otthont. Kiállítói oldalról is rekordot jelentő több mint 50 vállalat képviseltette magát.
 
Presztízs MagazinKeszthelyi Vivien támogatója, az MAN standján mutatta meg Audi TT Cup versenyautóját, melyet a nagyközönség most láthatott először élőben. A kiállítás mellett egy Audi RS6 típusú sport autóval vezette körbe a vállalkozó szellemű érdeklődőket. Az egyik legnagyobb tehetségként számon tartott versenyző idén a magyar autósport történetében egyedülálló módon szerződést kapott az Auditól és bekerült a gyár utánpótlás programjába, az Audi Sport racing academy elnevezésű képzésébe.
 
 
 
Presztízs MagazinKeszthelyi Vivien és az OXXO Motorsport számára jövő héten kezdődik a versenyszezon. Április 28-30 között rendezik a Hungaroringen a Közép-európai Túraautó sorozat első futamát, melynek országos bajnokságában indul a már említett Audi TT Cup volánja mögött. Azok a szurkolók, akik most lemaradtak róla, itt találkozhatnak vele legközelebb testközelből.
Még nincs értékelve