Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Keszthelyi Vivien és az Audi a Kékszalagon

sajtóanyag | Team VK | 2016.07.07. |
Audi, Keszthelyi Vivie
Keszthelyi Vivien és az Audi a Kékszalagon
Keszthelyi Vivien, az Audi Sport versenyzőakadémiájának magyar tagja lesz az Audi sztárvendége a jövő héten, július 14. és 17. között sorra kerülő 48. Kékszalag vitorlásversenyen. A négynapos balatonfüredi vitorlás ünnepen a szurkolók és rajongók szombaton találkozhatnak személyesen a fiatal autóversenyzővel, akinek 330 lóerős Audi TT Cup versenyautója is ki lesz állítva a helyszínen.
A Kékszalagon maga az Audi Sport, a német autógyár motorsport részlege is bemutatkozik, mivel az idei rendezvény kizárólagos autós partnere az Audi. Keszthelyi Vivien versenyautója mind a négy napon megtekinthető lesz a verseny központjában kialakított helyen, sőt az érdeklődők láthatják majd azt a speciális szállítókamiont is, amellyel az Audi Sport versenyzőakadémiája legfiatalabb tagjának versenygépét szállítja csapata, a Team VK a versenyhétvégékre.
Presztízs MagazinA Kékszalagon bemutatkozik az utcai Audi modellek közül az új Audi A5 Coupé és a hibrid hajtással elérhető új Audi Q7 e-tron. Előbbi modellnek ez lesz a magyarországi premierje, s a bemutató keretében a kilátogatók megismerkedhetnek az autó izgalmas formatervével, hatékony motorjaival, innovatív vezetői segédrendszereivel. A Q-család első, hálózatról tölthető hibrid modellje, a Q7 e-tron pedig, mint az Audi teljesen megújult, 373 lóerős motorral felszerelt szabadidő-autója kerül bemutatásra.
A német túraautó-bajnokság (DTM) mezőnye az idén szeptemberben a Hungaroringen versenyez, így az Audi Sport kiállításának részeként a Kékszalagra látogatók megismerkedhetnek a túraautózás legnagyobb presztízsű sorozatának legfontosabb tudnivalóival, Keszthelyi Vivien személyében pedig találkozhatnak azzal az egyetlen magyar autóversenyzővel, aki gyári támogatottként, az Audi Sporttal szoros együttműködésben versenyez. A 15 éves pilóta természetesen a szeptemberi DTM-futamon is jelen lesz majd.
Az érdeklődők a központban részt vehetnek egy nyereményjátékban is, amelyen a szerencsések belépőket nyerhetnek a DTM magyarországi versenyére.
Presztízs Magazin"A vitorlázás az előre mutató technológia, a dinamizmus, az esztétikum és a sportszerű, ám kemény és kitartó küzdelem sportja, mely tökéletesen illik a négykarikás márka sportos, progresszív és innovatív stílusához, valamint környezetbarát arculatához. Ez a sport kiváló megjelenési lehetőség a prémium modelleket felvonultató Audi számára, mivel tökéletesen illeszkedik a vitorlázás szellemiségéhez. Külön öröm számomra, hogy az Audi Sport csapatában üdvözölhetem fiatal tehetségünket, Keszthelyi Vivient, aki az idén még a magyar bajnokságban bizonyítja újra és újra kivételes tudását, reményeink szerint pedig rövidesen már komoly nemzetközi sorozatban is bemutatkozik majd" – mondta a Kékszalag és az Audi együttműködése kapcsán Mátrabérci Sándor, az Audi márkaigazgatója.
Még nincs értékelve