Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Keszthelyi Vivien megkapta az országos bajnoknak járó trófeát

sajtóanyag | Team VRS | 2016.12.21. |
Keszthelyi Vivien megkapta az országos bajnoknak járó trófeát
Keszthelyi Vivien, az Audi Sport versenyzőakadémiájának egyetlen magyar tagja a múlt hétvégén átvette az országos túraautó-bajnokság -2000 köbcentis kategóriájának győzteseként őt megillető díjat a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség díjkiosztó gálaestjén.
A Team VRS fiatal pilótája egyébként nemcsak a sprint, hanem az endurance, azaz a hosszú távú versenyek országos bajnoki címét is megnyerte 2016-ban a saját kategóriájában.
Az Audi Sport versenyzőakadémiájának legfiatalabb tagja 15 évesen nyerte meg mindkét bajnoki címet, ez pedig több szempontból is kiemelkedő siker.
Keszthelyi Vivien az Audi Sport versenyzőakadémiájával kötött szerződésnek is köszönhetően a német autógyár motorsport-részlegének instruktoraitól és vezető szakembereitől kapott és kap a jövőben is segítséget, az idei szezonban pedig az Audi Sport vezető mérnökei és szerelői kísérték el őt a futamokra, amelyek nagy része a Közép-európai Zóna Kupa (CEZ) mezőnyével együtt, a CEZ sorozat helyszínein zajlott.
Presztízs MagazinKeszthelyi Vivien az életkorához képest a legerősebb, legnehezebb feladatnak ígérkező mezőnyben, az MNASZ külön engedélyével, és az Audi Sport által – a világon egyedülálló módon – biztosított Audi TT Cup Racerrel teljesítette az idényt.
A fiatal versenyző sikerei nemcsak azért figyelemre méltóak, mert felnőtt, túlnyomó részt férfiak alkotta mezőnyben bizonyult kategóriája legjobbjának, hanem azért is, mert a CEZ sorozat futamaival együtt megrendezett versenyeken a legtöbbször 30-35 autót és pilótát felvonultató mezőnyben kellett helyt állnia, s úgy vette ezeket az akadályokat, hogy közben az eredmények sem maradtak el.
Keszthelyi Vivien természetesen folytatja a pályafutását, a cél, hogy immár 16 évesen, a lehető legkomolyabb kihívást jelentő, világszinten is erős pilóták által alkotott mezőnyben, nemzetközi sorozatban bizonyítsa tudását. A Team VRS egyelőre még nem jelentette be, hogy hol folytatja a karrierjét a fiatal pilóta, de várhatóan január végéig erre is fény derül majd.
Még nincs értékelve