Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Keszthelyi Vivien UNICEF-támogató, és a Mosoly Alapítvány nagykövete

sajtóanyag | sajtófotó | 2017.03.02. |
Keszthelyi Vivien UNICEF-támogató, és a Mosoly Alapítvány nagykövete
Akárcsak az elmúlt két évben, Keszthelyi Vivien lehetőségeihez képest idén is támogatója az Egyesült Nemzetek Nemzetközi Gyermek Gyorssegélyalapjának, azaz a UNICEF-nek, valamint nagykövetként segíti a Mosoly Alapítvány munkáját. A mindössze 16 éves magyar autóversenyző a héten adta át adományát a két jótékonysági szervezetnek.
A magyar autósport legnagyobb tehetsége 2015-ben karrierje első támogatásának egy részét a rászoruló gyermekek megsegítésére ajánlotta fel, majd idén is anyagi jellegű támogatással járult hozzá az UNICEF munkájához.
Az 1946-ban alapított világszervezet képviselője elmondta, ebből az összegből 200 egység magas kalóriatartalmú élelmiszer-készítményt tudnak biztosítani súlyosan alultáplált kisgyerekek számára, illetve elegendő lehet 1000 csomag terápiás mogyorókészítmény (plumpy nut) megvásárlására, amivel súlyosan alultáplált csecsemőket tudnak kezelni.
A húszéves múlttal rendelkező Mosoly Alapítvány hiánypótló mese- és művészetterápiás szolgáltatással segíti azokat a gyerekeket és családjaikat, akinek súlyos betegség vagy trauma következtében felborult a testi-lelki egyensúlyuk. Keszthelyi Vivien, nagylelkű felajánlásának köszönhetően - ahogy azt az alapítvány elárulta - két terápiás csoport eszközigényét biztosítja egy teljes programévre.
“Még karrierem kezdetén 2013-ban egy mozgássérült fiú kért tőlem aláírást. Elmesélte a történetét, ami nagyon mély benyomást tett rám. Akkor eldöntöttem, hogy a jövőben, ha tehetem, segítem a hasonló sorsú, vagy hátrányos helyzetű gyerekeket" – mondta az Audi Sport Racing Academy egyetlen magyar versenyzője, aki már intenzíven készül a következő szezonra.
 
Még nincs értékelve