Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Kulman Miklósnak bronzérmet ért a döntős szereplés

Tomracing Motorsport | Tomracing Motorsport | 2016.05.04. |
Kulman Miklósnak bronzérmet ért a döntős szereplés
Kunmadarason rendezték meg az elmúlt hétvégén a 2016-os Stunt Riding Bajnokság második fordulóját, amelyről természetesen nem hiányzott Kulman Miklós sem. A Tomracing Motorsport stuntridere ezúttal is kitett magáért, és a szezonnyitó verseny után most is felállhatott a dobogóra: ugyan a kvalifikációban még a negyedik helyen jutott a döntőbe, ám a fináléban a jól sikerült gyakorlata után végül előre lépett a harmadik helyre. Kulman Miklós ezzel összetettben feljött a második helyre.
A Tomracing Motorsport versenyzője remekül kezdte az idei szezont, hiszen a Hungexpón rendezett versenyen harmadikként zárt a Stunt Riding Bajnokság első fordulójában. Az elmúlt hétvégén a kunmadarasi pályán folytatódott a bajnoki küzdelem, és Kulman Miklós ismét dobogóra állhatott. Előbb a negyedik helyen zárta a kvalifikációt, majd a döntőben remekül sikerült, új elemekkel kibővített gyakorlatával feljött a harmadik helyre. Mindezt úgy érte el, hogy a könyöksérülése még mindig nem gyógyult meg száz százalékosan. Az idei két dobogós helyezés pedig azt jelenti, hogy a Tomracing stuntridere összetettben feljött a második helyre. 
 
Presztízs Magazin„A könyöksérülésem sajnos még erre a versenyre sem lett a múlté, de az orvosi kezelések hatására már sokat javult. Így kicsivel ugyan, de jobban éreztem magam a motoron a kunmadarasi fordulóban. Az edzéseken főleg a kvalifikációs elemeket gyakoroltam, így az első keréken való gurulást és a lassú egykereket. Elégedett zártam a verseny eme szakaszát, mert a negyedik helyen jutottam be a döntőbe, ahol a hatperces bemutatóm elég dinamikusra sikerült. Sok driftes elemet mutattam most be, illetve a szokásos trükkökön túl egy újat is láthatott a közönség, ami egy száznyolcvan fokos farolós motor megforgatás, lábletétel nélkül. Nagyon örülök, hogy hibátlanul sikerült, mert talán ennek is volt köszönhető, hogy egy helyet előrelépve, ismét felállhattam a dobogóra, ráadásul ezzel az összetettben is előztem, így a második helyen állok két fordulót követően”- mondta Kulman Miklós.
 
Természetesen a Tomracing Motorsport csapatvezetője is örül versenyzője teljesítményének, és bízik abban, hogy Miki a jövőben is képes lesz hozni a dobogós helyezéseket.
 
Presztízs Magazin„Miki idén már a második versenyére érkezett sérülten, ám ez a teljesítményén szerencsére egyáltalán nem látszódott meg. Most a biztosra ment a kvalifikáció során, míg a döntőben egy remekül összerakott gyakorlattal ismét a dobogón végzett. Kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt az idén, és ennek köszönhetően összetettben is előre lépett a második helyre. Bízunk abban, hogy a könyöke végre rendbe jön, és a további versenyeken nem fogja gátolni a még jobb eredmények elérésében” – fogalmazott Biel Richárd.
 
Még nincs értékelve