Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Megint dobogóra állna Fenyvesi Gábor

Tomracing Motorsport | Tomracing Motorsport | 2015.05.29. |
Megint dobogóra állna Fenyvesi Gábor
A hétvégén folytatódik a gyorsasági motorosok IMRC és Magyar Bajnoksága. Az első futamhoz hasonlóan ezúttal is a Pannoniaring ad otthont a duplafutamos viadalnak. A Tomracing Motorsport csapatát ezúttal egy versenyző képviseli: a 2013-as IMRC bajnoki címet szerző Fenyvesi Gábor (Superstock 1000). Az egy évet kihagyó Fenyvesi szeretné megismételni az áprilisi produkcióját, amikor mindkét futam után dobogóra állhatott – egy harmadik és egy második helyet ért el – az IMRC-ben, míg a magyar összesítésben mindkétszer az élen végzett.
Idén már másodszor látja vendégül a Pannoniaring a legjobb magyar és közép-európai gyorsasági motorosokat, ugyanis a hétvégén rendezik meg az Alpok-Adria, az IMRC és a Magyar Bajnokság második fordulóját. A versenyről természetesen nem hiányozhat a Tomracing Motorsport sem, a csapatot ezúttal a Superstock 1000-es kategória 2013-as IMRC bajnoka, Fenyvesi Gábor képviseli majd.
 
A motoros remekül tért vissza az áprilisi idénynyitón egy éves kihagyásából, ugyanis az IMRC-ben mindkét napon dobogóra állhatott – szombaton harmadik, vasárnap pedig második lett –, míg a magyar összesítésben mindkétszer ő végzett az élen. Ugyan az Alpok-Adria indulói miatt jóval erősebb mezőnyben kell Fenyvesinek helyt állnia, a Tomracing Motorsport versenyzője ismét a pódiumon ünnepelne a futamokat követően.
 
Presztízs Magazin„A dobogónál ezúttal sem szeretném lejjebb adni. Ugyan picit hátrányból fogok indulni majd a többiekhez képest, mert a legutóbbi versenyhétvége óta nem motorozhattam, csak fizikai edzéseket tudtam végezni. Viszont ezt a lemaradásomat a pénteki edzéseken igyekszem behozni. Az Alpok-Adria élmenőivel aligha tudom felvenni a versenyt, de nekem nem is velük kell foglalkoznom, hanem az IMRC mezőnyére kell koncentrálnom. Igaz, most sokkal nívósabb lesz az indulók névsora, hiszen nem egy Alpok-Adria klasszis a mi versenyünkre is benevez, ám emiatt nem szabad módosítanom a céljaimat. Egyik futamon sem szabad hibáznom, célba kell érnem úgy, hogy a lehető legtöbb pontot tudjam megszerezni” – fogalmazott Fenyvesi Gábor.
 
A Tomracing Motorsport csapatkoordinátora úgy véli, minden esély megvan arra, hogy az áprilisi jó kezdést még jobb folytatás kövessen a hétvégi bajnoki futamokon.
 
 „Gábor visszatérése és bemutatkozása a csapatunkban elég jól sikerült. Reméljük a mostani hétvégén is képes lesz hasonló teljesítményre. Bár a mezőny most erősebb lesz, és így a dolga is nehezedik, viszont az eredménye emiatt még inkább felértékelődhet. Rossz hír viszont, hogy Kurucz Ferenc továbbra sem tud a csapattal tartani technikai probléma miatt” – nyilatkozta Biel Richárd.
 
Még nincs értékelve