Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Megújuló show-val készül a Tomracing stunt ridere

Kulman Miklós: „Az eredmény kizárólag rajtam múlik”

Tomracing Motorsport | Tomracing Motorsport | 2015.03.19. |
Megújuló show-val készül a Tomracing stunt ridere
Nem fognak két ugyanolyan Kulman Miklós show-t látni az idei Stunt Riding Bajnokság helyszínein a bírák és a nézők. A korábbi magyar bajnok ebben az évben kizárólag a versenyekre koncentrálhat, miután Kawasaki ZX 636-ja az utolsó csavarig összeállt, így a legnehezebb trükkök sem hiányoznak majd a repertoárjából. A Tomracing Motorsport vezetői szerint versenyzőjük képes lesz a tavalyi eredményét felülmúlni.
A hétvégén elrajtol a nagy teljesítményű motorokkal végrehajtott látványos akrobatikus gyakorlatokra épülő Stunt Riding 2015-ös versenyszezonja, melynek első fordulójára az Autó, Motor és Tuning Show szombati napján kerül sor. A mezőnyből idén sem hiányozhat a Tomracing Motorsport színeit képviselő Kulman Miklós, akinek a téli holtszezonban a fizikai felkészülés mellett „csak” az új trükkök elsajátítására kellett összpontosítania. A korábbi magyar bajnok motorján kizárólag a tank tetejét kellett megváltoztatni.   
 
Presztízs Magazin„Alig várom, hogy elkezdődjön a szezon, és újra versenyezhessek. Úgy érzem, a télen mindent megtettem azért, hogy maximális felkészültséggel várhassam a rajtot. A folyamatos konditermi edzések mellett próbáltam a lehető legtöbb időt motoron tölteni és új trükköket elsajátítani. Az első fordulóban ezeket már be fogom mutatni, és remélem, meglesz az eredménye. A Kawasakin csak egy apróbb változtatást kellett végrehajtanunk, illetve a külső dizájnt frissítettük fel, ami jól mutatja, hogy a motor valóban összeállt, és az eredményesség idén kizárólag rajtam múlik. A fő célom az, hogy minden futamon a dobogón végezzek”- jelentette ki Kulman Miklós.
 
A motoros kaszkadőr tudásával a Tomracing háza táján is tisztában vannak, így a folyamatos dobogós helyek elérése a csapat koordinátora szerint reális célkitűzés. 
 
„Elégedettséggel tölt el, hogy a hazai Stunt Riding egyik kiemelkedő alakját, Kulman Mikit, az idei évben is a Tomracing csapatának kötelékében tudhatom. Ebben a szezonban szeretnénk felülmúlni a tavaly elért eredményeket, amit Miki meg tud valósítani. A motor gyerekbetegségei a múlté, az eredményességet pedig sokban segítheti idén, hogy Miki versenyről versenyre megújított show-val lép majd a bírák és a közönség elé”- fogalmazott Biel Richárd.
  
Még nincs értékelve