Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A Nagy Futamon ünnepli május elsejét a Tomracing Motorsport

Tomracing Motorsport | Tomracing Motorsport | 2016.04.29. |
A Nagy Futamon ünnepli május elsejét a Tomracing Motorsport
A Tomracing Motorsport immár „hazajár” az év egyik legnagyobb és legizgalmasabb földi- és légi parádéjára, a Nagy Futamra, ahol a csapat együtt ünnepli május elsejét a várhatóan százezres tömeggel. A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő show-ra ismét meghívást kapott a 2008-as magyar bajnok, Radák „Radír” János, de ezúttal a sokszoros magyar bajnok dragversenyző, Kohári Zoltán új aszfaltszaggatója, a Predátor is megmutatja, mire képes. A csapat versenyzői igazi világsztárokkal szerepelnek együtt, ami hatalmas élményt jelent majd a Tomracing legifjabb pilótáinak – Babonics Márk, Kovács Zoltán, Oláh Barnabás és Surányi Balázs –, akik első alkalommal vehetnek részt a Nagy Futamon.
Óriási megtiszteltetés érte a Tomracing Motorsport csapatát, ugyanis május elsején számtalan világsztár és magyar kedvenc mellett immár harmadik alkalommal is részt vehetnek az immár negyedszer megrendezésre kerülő Nagy Futamon. Sőt, idén már szinte a teljes csapat megmutathatja magát a várhatóan százezres tömegnek, ugyanis a korábbi magyar bajnok driftes, Radák „Radír” János mellett ezúttal a sokszoros magyar bajnok dragversenyző, Kohári Zoltán és vadonatúj szörnyetege, a Predátor is szerepet kap. De ott lesznek a Tomracing legifjabb motorversenyzői – Babonics Márk, Kovács Zoltán, Oláh Barnabás és Surányi Balázs – is, akik szintén bemutathatják tudásukat. Utóbbiaknak vélhetően örök élmény lesz olyan sztárokkal együtt a Nagy Futam részese lenni, mint a korábbi többszörös F1-es futamgyőztes Gerhard Berger, az eddigi egyetlen F1-es magyar pilóta, Baumgartner Zsolt, a túraautó-világbajnokság magyar klasszisa, Michelisz Norbert, vagy a magyar autó-, és motorsport legeredményesebb magyar versenyzői. A fiatalok felvonulására 11.05-től kerül sor, míg a driftbemutató 13:10 és 13:18 perc között, Kohári Zoltán és a Predátor látványos „támadása” pedig rögtön ezután lesz látható.
Presztízs MagazinRadák „Radír” János: – Úgy várom ezt az eseményt, mint egy kisgyerek a karácsonyt! Nagy megtiszteltetés számomra hogy ismét, immár harmadszor vehetek részt az év legnagyobb szabású autós eseményén. A szervezőkkel és a csapattal történt megbeszélésünk értelmében egy "biztonságosan látványos" autózással kedveskedünk a kilátogató tömegnek. Gyakorlásra nem lesz lehetőség, élesben megyünk, és mindössze egy lehetőségünk lesz megmutatni, mit is tudunk. Noha természetesen első a biztonság, azért a nézők számíthatnak tőlem egy kis színes gumifüstre, kipufogó durranásokra és turbófütyülésre.
Kohári Zoltán: – Óriási megtiszteltetésnek érzem, hogy a szervezők az idei évben a drag szakágra is gondoltak, és meghívtak bennünket erre a rendezvényre.  Ígérem, hogy nem fogunk csalódást okozni, bár hozzá kell tennem, hogy maximum 100 km/h sebességig fogunk gyorsulni, mivel a belváros nem a versenypálya, és nagyon fontos a biztonság. Ennek ellenére látványban és fülsüketítő hangban nem lesz hiány. Aki járt már drag versenyen, az tudja, miről is beszélek. Több burnout-ot is be fogunk mutatni Révhelyi Péter és Zsákai Olivér versenyzőtáraimmal. Reméljük, hogy akinek tetszett, amit látott és hallott, azzal a május 14-15-én rendezendő kiskunlacházi versenyen találkozunk, ahol már nem fogjuk majd vissza ezeket az aszfaltszaggató gépeket.
 
Presztízs MagazinBiel Richárd csapatkoordinátor: – Rendkívül elismerő a számunkra, hogy a Tomracing Motorsport csapata ismét meghívást kapott az év egyik legnagyobb eseményére, a Nagy Futamra. Az egész Radák „Radír” Jánossal kezdődött 2014-ben, tavaly már Kerényi Ádám is ott volt a május elsejei rendezvényen, míg idén csapatunk utánpótlás versenyzői mellett a drag szakág többszörös magyar bajnokával, Kohári Zoltánnal, és a szinte már „hazajáró” Radírral találkozhatnak a kilátogatók. Sokáig úgy volt, hogy a többszörös magyar bajnok formaautós Magyar János is bemutatót tart a 250 lóerős Formula Masterrel, de sajnos ez jogi akadályok miatt meghiúsult. Az érdeklődők már szombaton, a Várkert Bazár előtti parc fermében megtekinthetik csapatunk ifjú tehetségeinek motorjait, Radír driftautóját és Zoli idei szörnyetegét, a Predátort. Látványban ezúttal sem fogunk csalódást okozni, hiszen Radír és Zoli is a biztonság betartása mellett egy nem mindennapi bemutatóval készül, míg a 7-10 éves gyerekek felvonulása a Nagy Futam egyik legszerethetőbb eseménye lehet.   
Ide kattintva Radák „Radír” János szemszögéből megnézheti a tavalyi év legjobb pillanatait a Nagy Futamról!
 
Még nincs értékelve