Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Nagymértékű kár keletkezett a Dragacsban

Kohári Zoltán: „Hogyan tovább?”

Pole Positions Communications | Molnár Ádám-Pole Positions Communications | 2015.04.16. |
Nagymértékű kár keletkezett a Dragacsban
Óriási dilemmában van a többszörös magyar bajnok dragos, Kohári Zoltán. A Tomracing Motorsport versenyzőjének 2700 lóerős szörnyetegében, a Dragacsban ugyanis olyan szintű technikai probléma keletkezett, hogy az egy közepes nagyságú társasházi lakás árával vetekszik. Kohári Zoltán nem szívesen adná fel élete álmát, ám ahhoz, hogy újra pályára léphessen, bizony segítségre volna szüksége.
A kiskunlacházi repülőtéren rajtolt el a múlt hétvégén a Drag Országos Bajnokság 2015-ös szezonja, ahova a többszörös magyar bajnok Kohári Zoltán címvédőként érkezett. A Tomracing Motorsport versenyzője számára a pokollal ért fel a verseny, ugyanis a 2700 lóerős Dragacsban minden szétment, ami szétmehetett, és a kár nagysága miatt az sem elképzelhetetlen, hogy kénytelen lesz befejezni versenyzői pályafutását.
 
Presztízs Magazin„A szombati edzések alatt előbb eltört a váltó kihajtó tengely, amit a szerelőim megfeszített éjszakai munkával még orvosolni tudtak. Ám ez csak a kezdete volt a kálváriámnak, mert vasárnap egy futam után csapágyas lett a motor. Miután felmértük az elszenvedett károkat, kiderült, cserélnünk kell a blokkot, a váltót, a főtengelyt, a kuplungot, a hajtókarokat valamint az összes dugattyút, ez rengeteg pénz. Ennyit saját magam nagy valószínűséggel képtelen vagyok beletenni a Dragacsba, így ha nem állnak mellém újabb támogatók, akkor bizony esély van arra, hogy befejezem a pályafutásomat. Holott a szezon előtt úgy tűnt, nemcsak itthon, hanem a nemzetközi porondon is eredményesen képviselhetjük Magyarországot”- mondta Kohári Zoltán.
 
A Tomracing Motorsport tulajdonosa egyszerűen nem akarta elhinni, hogy nincs vége az őket kísérő balszerencse sorozatnak, ám annyit kijelentett, a csapat mindent megtesz, hogy segítsen versenyzőjének.
 
„Döbbenten állok az újabb és újabb gondok előtt, abszolút nem értem, mivel érdemeltük ezt ki. De kemény fából faragtak minket, és újra meg újra felállunk a padlóról. Most sem lesz másként, mindent megteszünk azért, hogy Zoli folytatni tudja a pályafutását”- fogalmazott Miklósy Tamás.
 
Még nincs értékelve