Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Németországban, a legendás Nürburgringen folytatódik a Kamion Európa Bajnokság

sajtóanyag | Kiss Norbi Média | 2016.06.30. |
Kiss Norbi
Németországban, a legendás Nürburgringen folytatódik a Kamion Európa Bajnokság
Hazai pályára érkezik Július 2-3.-án a Tankpool24 Racing Team a Nürburgringre, ahol Kiss Norbi mellett már André Kursim is a csapat második, új építésű versenykamionjával állhat rajthoz.
A versenyszezon egyik legjobban várt hétvégéje ez, Németországban, ahová évről évre rendszeresen nézőcsúcsnak számító 140-170 ezer ember látogat ki a versenyekre, és a bajnokságban szereplő gyártóknak illetve a többi autóipari szereplőnek is ez az a helyszín ahova a legnagyobb erővel vonulnak ki.
 
Extra tehát a nyomás Norbin, Andrén és a csapaton ezen a hétvégén, amit tovább növel a franciaországi futamgyőzelem, majd pedig a másnapi technikai probléma is.
 
Presztízs Magazin"Most kicsit úgy érzem hogy rajtunk világ szeme, de próbálok nem fogalkozni vele. A legjobbkor jött a futamgyőzelem Nogaroban, hiszen most már tudjuk hogy képesek vagyunk rá, meg tudjunk csinálni, de ugyanakkor a technikai hiba is jókor jött, hiszen az pedig emlékeztet bennünket arra hogy még milyen nehéz feladatok állnak előttünk addig amíg elérjük céljainkat. Nagyon gyorsan pörögnek a versenyhétvégék a nyári szünet előtt, sajnos túl gyorsan. A múltkori technika hibát javítottuk, de nem készültünk el a tervezett új motortechnikával, így a nogaroi "csomaggal" fogunk rajthoz állni a Nürburgringen is. De ez a pálya is egy nehéz, kanyargós, technikás vonalvezetésű pálya, ami most úgy tűnik feküdhet nekünk. Lesz esélyünk!" - mondta Norbi.
 
Presztízs MagazinJó hír a szurkolóknak hogy az idei évben is lesznek élő képes internetes közvetítések, illetve ahol fogható a MotorsTV és németországban a német Sport1 csatornán élő TV közvetítés is lesz a versenyekről.
Érdemes lesz tehát követni a http://www.fiaetrc.com/live oldalon az internetes streamet, illetve Norbi weboldalát, és közösségi oldalait melyeken próbálunk naprakészen tartani minden szurkolót.
Még nincs értékelve