Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Övön aluli ütésként jött a hír

Övön aluli ütésként jött a hír
A Budapest Rallye-n húzta volna elő a megújult Trabantot a Strider Zoltán - Apkó András páros, de mivel sok ezer ember bánatára a verseny elmaradt, B verzió után kellett nézniük. Így esett a választásuk, az amúgy Gulf támogatott harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Nógrádsipeki Veterán Jármű Megbízhatósági futamra.
„Elkészült a Trabantba az új ötfokozatú váltó és az új motor is, majd időben sikerült is lepapírozni, hogy ott tudjunk vele lenni a Budapest Rallye-n. Nagyon sok időt, energiát és pénzt fordítottunk a projektre, ami igaz nem megy kárba, de nagyon szerettünk volna vele menni a Pilisben” – kezdte a beszélgetést a Gulf - Overdose Racing pilótája Strider Zoltán, majd hozzátette: „Semmilyen előszele nem volt, hogy elmarad a verseny. Tavaly a díjkiosztón volt elnöki beharangozó, sőt a lemondás előtt pár nappal meg volt az elnöki köszöntő is. Ehhez képest eléggé övön aluli volt az interneten olvasni a lemondást két nappal a pályabejárás előtt.”
Presztízs MagazinZoli nem tudja, hogy mi van a háttérben és nem is érdekli, ki kivel marakodik, ő csak versenyezni szeretne, ahogyan rajta kívül nagyon sokan szintén csak erre összpontosítanának.
„Versenyzőként csak arra vágyom, hogy a sport iránti elkötelezettségem élményként is megtestesüljön, továbbá hogy ki tudjuk szolgálni a partnereinket és a szurkolókat. Úgy gondolom, ezzel most sok ezer ember játékát rontották el, ezért is van rossz érzés bennünk” – tette hozzá Zoli.
A csapat kereste a pótlás lehetőségét, viszont nem szerettek volna ORB-s licensszel és Historikos gépkönyvvel kirekesztettként autózni egy Marb versenyen. Így esett a választásuk a Magyar Veterán Szövetség nevével fényjelezett Nógrádsipeki hegyi felfutóra.
Presztízs Magazin"Nógrádsipeken vigasztalódnunk, ahol a rendezők jóváhagyásával sikerült a Mitsubishivel előfutni és a Trabanttal versenyezni egy olyan futamon, ahol igazán nem is a sebesség a lényeg” – zárta a beszélgetést Zoli.
MAVAMSZ Veterán Hegyi Felfutó OB két felfutásból áll, ahol úgy kell időzíteni, hogy a két idő között a lehető legkevesebb másodperc maradjon. Zoli annak ellenére, hogy nem figyelte az órát egy kategória harmadik helyet sikerült összehoznia.
A folytatásban a csapat a Mecsek Rallye-ra készül. Ezen a versenyen kezdődött Zoli is Andris közös pályafutása és ahogy tavaly, idén is a Mitsubishit állítják majd csatasorba.
 
 
Átlag: 5