Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Pintye Szabolcs címmérkőzésen bizonyíthat

Felix Promotion International | Felix Promotion International | 2016.05.06. |
Pintye Szabolcs címmérkőzésen bizonyíthat
Magyarország piacvezető ökölvívó vállalkozása, a Felix Promotion május 21-én, Cegléd városában rendezi következő élő televíziós bokszgáláját, melyet a sportrajongók a közszolgálati M4 Sport csatornán követhetnek majd figyelemmel.
A főmérkőzést természetesen a helyiek legnagyobb kedvence, az egykori amatőr klasszis Szellő Imre (12 győzelem) vívja, aki nemzetközi címmérkőzésen bizonyíthat majd szülővárosában. A programban helyet kapott egy másik, igen érdekesnek ígérkező címmeccs is, melynek során a betöltetlen középsúlyú Magyar-bajnoki öv kerül terítékre, miután a korábbi címvédő Nagy Lajos Márk lemondott trónjáról.
 
A rangos övért a Felix Promotion veretlen versenyzője, Pintye Szabolcs (12 győzelem, 1 döntetlen) és a nyíregyházi, Szabó Szabolcs (11 győzelem, 2 vereség, 2 döntetlen) küzdhet. „Győzzön a jobbik Szabolcs!” - mondta Rácz Félix, az esemény promótere.
 
Pintye Szabolcs már régóta várja, hogy címmérkőzésen bizonyíthasson, ám eddig nem volt olyan magyar ökölvívó, aki vállalta volna a megmérettetést. „Örülök, hogy végre akadt olyan ökölvívó, aki számára legalább olyan fontos a magyar bajnoki öv megszerzése mint számomra. Köszönöm Rácz Félixnek, hogy összehozta a címmérkőzést” - jelentette ki Pintye, aki eltökélten készül az előtte álló feladatra. „Nem szeretnék nagyképűnek tűnni, de élni fogok a lehetőséggel. Látványos bunyót szeretnék bemutatni, amivel a közönség is elégedett lesz. Ugyanakkor a legfontosabb az eredményesség, s az, hogy én vigyem haza a magyar bajnoki övet.”
 
Presztízs MagazinPintye elmondta, hogy a két fél között megköttetett megállapodás értelmében nem 72,6 kg lesz a súlyhatár, hanem 71,5 kg. „Lehet, hogy kicsit szenvedni fogok a súllyal, de már most elég jól állok a fogyasztással, így azzal biztos nem számolhat az ellenfél, hogy gyengébb leszek fizikailag” - tette hozzá a budapesti versenyző.
 
A nyírségi Szabó Szabolcs fellépett nagyváltósúlyból középsúlyban ezért a meccsért. Ennek okáról az érintett a következőket mondta. „Csak a bajnoki cím az oka, hisz régóta vágyom egy magyar bajnoki övre” - fogalmazott Nagy Lajos tanítványa. „Pintye jó bokszoló, de a visszatérése óta én leszek az első komoly ellenfele, s nekem már van tapasztalatom címmérkőzésen. Egyértelműen a győzelemért utazom Ceglédre. Nagy csata után, igazi közönségmeccset követően viszem majd haza a bajnoki övet!”
 
A ceglédi bokszgálán kötelek közé lép még a félnehézsúlyú magyar bajnok Baranyi Richárd, a nagypehelysúly honi legjobbja, Kovács Zoltán, a középsúlyú reménység Harcsa Norbert, a nagyváltósúlyú Berki Ferenc  és megrendezésre kerül a legutóbbi gálára tervezett Törteli-Tar összecsapás és az Egedi-Kis visszavágó is. A teljes programot a Felix Promotion a következő hetekben folyamatosan hozza nyilvánosságra.
 
További információk, illetve a jegyvásárlással kapcsolatos részletek a vállalkozás honlapján, a www.felixpromotion.com oldalon találhatók.
Még nincs értékelve