Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Tomracing Motorsport készen áll a nagy csatákra

A hétvégén a tököli aszfalton elkezdődik a 2016-os drift bajnoki szezon, ahol a csapat versenyzői a dobogót veszik célba

Molnár Ádám-Tomracing Motorsport | Molnár Ádám-Tomracing Motorsport | 2016.04.08. |
Tomracing Motorsport készen áll a nagy csatákra
A hétvégén kezdetét veszi a hazai drift bajnoki szezon. A sportág hazai legjobbjai a Sebesség Fesztiválon mutathatják meg először, milyen eredménnyel telt számukra a téli felkészülési időszak. A versenyről a Tomracing Motorsport sem hiányozhat: a csapat versenyzői, Radák „Radír” János és Tápai Attila nagy reményekkel várja az idénynyitót.
A drift szerelmeseinek nagy örömére a hétvégén kezdetét veszi az idei gumiégető bajnoki szezonnyitó, a Sebesség Fesztivál, ahol április 9-én, szombaton az edzéseket, míg vasárnap a kvalifikációt és a versenyeket rendezik meg. A hírek szerint a sportág hazai képviselőinek legtöbbje ott lesz Tökölön, és természetesen nem hiányozhat az idénynyitóról a Tomracing Motorsport sem.
 
A korábbi magyar bajnok, Radák „Radír” János és csapata a szombati pályára gurulásig dolgozik az új autón – Alexandru Podar Skyline R33-tipusú versenyautóját motor és váltó nélkül vásárolták meg –, ugyanis néhány fontos alkatrész csak a napokban, jelentős késéssel érkezett meg. Ám ez abszolút nem vette el Radír kedvét, aki abban bízik, hogy a nehézségek ellenére képes lesz a legjobbakkal is felvenni a versenyt.
 
Presztízs Magazin„A téli szünetben hatalmas fejlesztésbe kezdtünk, a tavalyi autót átköltöztettük az új könnyített versenykarosszériába. Mindez a tervezettnél több időt vett igénybe, mert számtalan fejlesztést és újítást hajtottunk végre az új autón. Régóta szerettem volna egy igazán profi autót építeni, és most megragadtuk a lehetőséget, megcsináltuk. Néhány alkatrész viszont késve érkezett, így a kapkodás helyett a biztonságos munkavégzés mellett döntöttünk, és így tesztelés nélkül vágunk bele a szezonba. Idén kizárólag a magyar bajnokságra koncentrálunk, igaz a fentiek miatt a hétvégi versenyre leginkább tesztként tekintünk, ám ez nem jelenti azt, hogy a szombati edzések után ne a legjobbakkal való küzdelem lenne a célom. Elemeztem a tavalyi versenyeimet, tanultam belőlük, fejben teljesen készen állok”– jelentette ki Radák „Radír” János.
 
Csapattársa, Tápai Attila idén is a semi pro kategóriában fog versenyezni: a téli fejlesztéseknek köszönhetően Attila úgy véli, hogy Tökölön elérhető számára a dobogó.
Még nincs értékelve