Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Béres, Rippel, dr. Zacher, a Kucsera-Tápai pár is Mikulásnak áll

sajtóanyag | sajtófotó | 2016.12.01. |
Mikulásfutás
Béres, Rippel, dr. Zacher, a Kucsera-Tápai pár is Mikulásnak áll
December 4-én vasárnap megrendezi a Budapest Sportiroda (BSI) az örömfutásnak nevezhető 3. Rossmann Mikulásfutást. Tavaly a borongós idő ellenére is 2730 nevező érezte magát felkészültnek a futó Mikulás szerepére és ünnepelte remek hangulatú közös futással a várva várt jeles napot.
Idén is két futamra kerül sor, az első 13, a második 15 órakor rajtol a Sóház utcából (a Budapesti Corvinus Egyetem és a Központi Vásárcsarnok közötti kis utca). A futamok előtt Béres Alexandra írányítja a bemelegítést. 
 
Senki ne lepődjön meg ha maga mellett lihegő Mikulás kollegaként felfedezni vélné Rippel Ferenc artistaművészt, a Kucsera Gábor-Tápai Szabina párt, Iszak Eszer tv-s műsorvezetőt (1. futam) és dr. Zacher Gábor toxikológust, Béres Alexandra fitnesz világbajnokot (2. futam). Igen, igen, ők is piros (futó)ruhát öltenek. 
S hogy hol lehet szurkolni a Mikulásoknak? Az útvonal: Csarnok Tér - Gönczy Pál utca - Török Pál utca - Ráday utca - Kinizsi utca - Knézich utca - Bakáts - Bakáts utca - Lónyay utca - Mátyás utca - Csarnok tér. A Mikulás rajok seregei a Fővám téren érnek a célba. 
 
A nevezési díjért cserébe kapott Mikulásruhákban és fehér szakállal induló futóknak mindössze 2, 3  kilométert kell megtenniük. Ennek megfelelően várható, hogy a legfiatalabbaktól a legidősebbekig több ezren lepik majd el a karácsonyi díszbe öltözött utcákat (az első futam nevezéseit már le is kellett zárni a nevezők magas száma miatt). Ez a "ritka jelenség" nemcsak a résztvevőknek, de a járókelőknek, az ünnepi vásárlásaikat intézőknek is igazi látványosság. Még a hó is garantált lesz, ha természet nem oldja meg, akkor hóágyú kelti az illúziót. 
 
Adományozni lehet majd ajándékot is az óriási puttonyba a rászoruló gyerekek részére! Játékokat, írószereket, iskolaszereket várnak a szervezők, az összegyűlt ajándékokat az ÁGOTA® Alapítvány díszes ünnepség keretében fogja átadni az állami gondozott gyerekeknek.
 
Még nincs értékelve