Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A Brutál futás népszerűsége töretlen

sajtóanyag | sajtófotó | 2015.06.22. |
Brutál futás
A Brutál futás népszerűsége töretlen
A korábbi éveknek megfelelő sikerrel zajlott az újabb off-road futóverseny a nyáregyházi motocross pályán. A Budapest Sportiroda (BSI) itt rendezte a BURGER KING® Brutálfutás 4.0-t, melyre több mint 1500-an neveztek, úgy hogy 9 és 16 óra között a nap minden futamára betelt a maximális indulói létszám. Az ország 312 településéről jelentkeztek a futók.
A BURGER KING®  Brutálfutás 4.0 -án a legfiatalabb teljesítő a 7 éves szegedi Borsos Szabolcs,  a legidősebb a 66 éves várpalotai Gábris József. A hölgyek között a legszebb korú a 64 éves budapesti Kolozsi Erzsébet volt.
 
Presztízs MagazinAz extrém verseny összképében sokkal inkább hasonlít egy katonai kiképzőpálya és egy akadályverseny keverékére, mintsem egy hagyományos futóversenyre. Ennek ellenére vagy éppen ezért roppant népszerű a futók körében. A helyszín eleve különleges, egy épített motocross pálya 14 dombbal/ugratóval. A résztvevők óránként rajtoló futamokban vágtak neki a 7 km-es körnek, mely részben a brutálisan megtervezett pályán, részben a körülötte található erdőn, szántóföldön keresztül haladt, ahol a futóknak valóban extra, összesen 17 akadályt kellett leküzdeniük.
 
Néhány az akadályok közül: mocsarassá sárosított lejtők, meredek emelkedők, mély homokban futás, álcaháló alatt átkúszás, szalmabálákon átmászás, vizes árkon átkelés, autógumikon átfutás az erdőben, fák között kacskaringós labirintus. Az extrém akadályok között a férfiaknál a győztes Szabó Sándor lett, aki 18 perc 46 másodperc alatt ért célba és ezzel megvédte tavalyi elsőségét. A nőknél a legjobb Boros Nikolett 24 perc 57 másodperces idővel.
 
 
 
 
Még nincs értékelve