Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komáromban

sajtóanyag | sajtófotó | 2015.03.25. |
Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál Komáromban
Szemet gyönyörködtető, dögös autók a tengerentúlról, szexi lányok Magyarhonból, gumifüst és motorzúgás, őrült rodeósok, klasszikus rock és country dallamok és vidám hangulat – 2015 nyarán újra összejönnek Komáromban az amerikai autók szerelmesei, hogy együtt bulizzanak és élvezzék egymás és négykerekűik társaságát!
Az amerikai álom egy hétvégére a Komáromi erődbe költözik, hiszen immáron 14. alkalommal kerül megrendezésre augusztus 13. és 16. között hazánk legnagyobb, és Európában is egyedülállónak számító, amerikai autós rendezvénye, a Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál.
Európa számos országából, Ausztriából, Németországból, Csehországból, Szlovákiából, Belgiumból és Hollandiából több mint 1 500 amerikai autó és büszke tulajdonosai érkeznek az erőd falai közé, hogy együtt hódoljanak közös szenvedélyüknek és bemutassák járműveiket a közel 20 000 fesztiválozónak.
Presztízs MagazinAz amerikai autóval érkező látogatók exkluzív bulijával nyit a rendezvény augusztus 13-án, majd a 0. napot követően fokozatosan megtelik a dimbes-dombos katlan, a sátrak közötti füves „képzeletbeli sugárutakon” laza tempóban csordogálnak a V8-as gépek, és kezdetét veszi a 3 napos önfeledt őrület.
Az egymást követő izgalmas és adrenalin-növelő programok között idén is megcsodálhatjuk az EB győztes csapat Lowrider – „ugráló, táncoló autó” show-ját, lesz gumifüstölés, szlalomozás, Big Foot autótaposás. Az „usacar-ral” érkezőknek érdemes lesz benevezni egy-egy versenybe, hiszen több kategóriában is díjazzák majd az autókat: leghosszabb autó, legszebb motortér, leghangosabb autó, legszebb restaurálás, legszebb sportkocsi, busz…
A fesztivál lélegzetelállító programjának ígérkezik az Élő Bika Rodeó Európa Bajnokság, amelyben az őrült cowboyok mérkőznek meg egymással és a vad bikákkal a komáromi erőd porondján. A cél: 8 másodperc a bika hátán és a sikeres földre érkezés. A „riderek” és a „bullfighterek” vakmerő mutatványai garantáltan nagy show műsorban fogják részesíteni a nézőket.
Augusztusban az amerikai nagyvasak újra birtokba veszik Komáromot, a 19. századi erőd átalakul egy amerikai kisvárossá, ahol a szabadság, a rock ’n roll és a természetesen a V8-as motorcsodáké lesz a főszerep. 3 nap őrületes buli, melyre a jegyek elővételben már kedvezményesen megvásárolhatóak a Ticketportál online hálózatán és jegyirodáiban.
14. Nemzetközi Amerikai Autó Fesztivál, augusztus 13-16. Komárom, Monostori erőd!
 
Még nincs értékelve