Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Szellő hazai sikere

Felix Promotion | Felix Promotion | 2015.03.15. |
Szellő hazai sikere
Remek hangulatú, teltházas bokszgálát szervezett Cegléd városában a Ferobox Event, ahol a vállalkozás legismertebb egyéniségei győztesen hagyták el a Gál József sportcsarnokban felállított szorítót.
A cirkálósúly magyar bajnoka, Szellő Imre (5-0) tökéletes formában várta, hogy ringbe szólítsa a műsorközlő, s a hazai pályán küzdő klasszis hiba nélkül küzdött a grúz Shalva Jomardashvili ellen. Szellő az első pillanattól fogva uralta a tíz menetre tervezett párharcot, és az idő múlásával csak az volt kérdéses, hogy sikerül-e idő előtt megszereznie az újabb profi győzelmét. Az „Imo” becenévre hallgató versenyző a 2. menet legvégén, egy kőkemény jobbossal padlóztatta riválisát, akinek számolás után jól jött a gongszó. A harmadik menetben Jomardashvili mindent egy lapra tett fel, megpróbálta meglepni ellenfelét, ám Szellő jól fogadta, s az egyik ütése felszakította a grúz jobb szemöldökét. Mivel a vendégbunyós nem tudta folytatni a küzdelmet, Szellő TKO-val szerezte meg az UBO International címet.
 
„Remekül éreztem magam a ringben, minden pillanatát élveztem a csatának. Köszönöm, hogy ilyen sokan kijöttek a gálára és az én mérkőzésemre. Remélem még lesz lehetőségem Cegléden küzdeni” – értékelt Szellő.
 
A feltörekvő félnehézsúlyú reménység, a kecskeméti Baranyi Richárd (10-0) a szokásához híven, erőtől duzzadó ökölvívást mutatott be a cseh Rastislav Kovacs ellen. A Ferobox Event 24 éves versenyzője ismét kiütéssel diadalmaskodott, ez alkalommal a második menetben fektette ki aktuális riválisát.
 
A kispehelysúlyú WBO Európa-bajnok Bedák Zsolt (24-1) hat menetet küzdött kellemetlen stílusú nicaraguai riválisával szemben. Arnoldo Solano a meccs elejétől csak a kiütéses vereség elkerülésére tudott koncentrálni, folyamatosan szaladgált, vagy ha a magyar bunyós a közelébe ért, fogott. A mérkőzést vezető bíró, többszöri intés után, a 6. menetben léptette le a nicaraguait. „Hát, a bemelegítés nehezebb volt, de aki nem akar bokszolni, az nem fog bokszolni. Ilyen ellenfelem még nem volt” – így Bedák.
 
Nehézsúlyban Bogdán Zsolt „Golyó” (9-0) a második menetben múlta felül horvát ellenfelét, Vjekoslav Bajicot, akit többszöri padlózás után léptettek le TKO-val. Pehelysúlyban Laki Róbert (8-0) az első menetben kiütéssel diadalmaskodott Hevesi Miklós ellen.
 
A követező Ferobox Event gálára április 18-án, Budapesten, a Kalászi Sportcsarnokban kerül sor.
 
Átlag: 5