Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Tovább hódít a Mikulásfutás

BSI | BSI | 2016.12.05. |
Mikulásfutás
Tovább hódít a Mikulásfutás
Vasárnap ismét megrendezte a Budapest Sportiroda (BSI) az örömfutásnak is nevezhető 3. Rossmann Mikulásfutást. Tavaly a borongós idő ellenére is 2730 nevező érezte magát felkészültnek a futó Mikulás szerepére, és ünnepelte remek hangulatú közös futással a várva várt jeles napot. Idén még ennél is többen voltak.
Ebben az évben is két futamra került sor, melyek a Sóház utcából (a Budapesti Corvinus Egyetem és a Központi Vásárcsarnok közötti kis utca) indultak. A futamok előtt a szokásoknak megfelelően Béres Alexandra vezette a bemelegítést a lelkes Mikulásoknak, akik között a "törpicsekek"-től az aggastyánokig minden korosztály képviseltette magát.
 
Presztízs MagazinA 2850 futó között ismert arcok is felbukkantak, loholás közben lencsevégre lehetett kapni Rippel Ferenc artistaművészt, a Kucsera Gábor-Tápai Szabina házaspárt, Iszak Eszer tv-s műsorvezetőt, dr. Zacher Gábor toxikológust, Béres Alexandra fitnesz világbajnokot. A Mikulás rajok seregei a Fővám téren értek a célba.
 
A nevezési díjért cserébe kapott Mikulásruhákban és fehér szakállal indult futóknak mindössze 2,3 kilométert kell megtenniük. Ez a "ritka jelenség", a Télapó-kigyó nemcsak a résztvevőknek, de a járókelők, az ünnepi vásárlásaikat intézők számára is látványosságszámba ment. Bár tavaszt idézően szikrázóan sütött a nap, de a hó is megjelent a futók tiszteletére, még ha nem is a természet hozta, de a hóágyú megteremtette az illúzióját.
 
Presztízs MagazinMint a BSI minden eseményén, a Mikulásfutáson is (hol ha nem itt?) szerepet kapott a jótékonykodás, azzal a céllal folyt a gyűjtés az óriás puttonyba, hogy a sok ajándék az állami gondozott gyerekek karácsonyát szebbé tegye. 
 
 
Még nincs értékelve