Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Az első szelfit küldik az űrbe

Összeállította: B.P. | Samsung | 2020.03.24. |
Samsung, szelfi, űr
Az első szelfit küldik az űrbe
A Samsung egy Galaxy S10 5G telefont küld az űrbe, így esélyt ad a felhasználóknak, hogy arcképük eljusson a sztratoszférába. A Samsung Űrszelfi-küldetés arca Cara Delevingne, a népszerű brit modell, színésznő és filantróp lesz.
Cara a Samsung Űrszelfi űrhajósával együtt az Instagramon osztotta meg a kampány részleteit. Az asztronauta által átadott Galaxy S10 5G-vel készülhet el a világ első űrszelfije – egy ilyen telefon emelkedik a sztratoszférába, magas nyomású héliummal töltött ballon segítségével. A felhasználóknak csak annyit kell tenniük saját űrszelfijükért, hogy feltöltenek egy fotót a Samsung Irányítóközpontba. Ezek közül véletlenszerűen választják ki azokat, amelyek megjelennek majd az S10 5G 6,7 colos Dynamic AMOLED kijelzőjén a bolygó panorámájával a háttérben. Az erről készülő fotót visszaküldik a tulajdonosnak, aki megoszthatja azt a közösségi médiában.
Cara Delevingne szintén próbálgatja a határait, miközben őszintén osztja meg mind szakmai, mind magánéletét követőivel, ezért választotta őt a Samsung az „Űrszelfi” kampányarcának, inspirálva mindenkit, hogy részesei legyenek a világűrt és a közösségi médiát összekötő kalandnak.
A rendszert úgy tervezték, hogy a lehető legjobb minőségű fotók készüljenek el, figyelembe véve a Föld alakját és a visszaverődő napsugarakat, amelyek egy napelem segítségével energiával is ellátják a szerkezetet és az okostelefont.
Még nincs értékelve