Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Az Epson kiterjesztett valóságba rakja a drónokat

Szilvási-Kassai Eszter | EPSON | 2017.05.17. |
drón, EPSON
Az Epson kiterjesztett valóságba rakja a drónokat
Az EPSON kereskedelmi forgalomba engedi idén a Moverio BT-300 nevű kiterjesztett valóság-szemüvegének két verzióját. Nem kell tehát tovább várnia sem a drónpilótáknak, sem pedig a fejlesztőknek ahhoz, hogy használhassák a kifejezetten számukra készített eszközt.
A 2016-os Mobil Világkongresszuson debütált először az Epson harmadik generációs okosszemüvege, januárban pedig már megvásárolhatóvá váltak a fejlesztőknek szánt szemüvegek, így már semmi sem áll útjába annak, hogy sorra jelenjenek meg a jobbnál jobb alkalmazások az AR platformokon. Hasonlóan örülhetnek a drónpilóták, az ő változatuk is napokon belül forgalomba kerül. A Drone Edition-ra ráadásul már előre feltelepíti a felhasználó a DJI GO applikációt.
Úgy tudni, hogy az EPSON okosszemüvege a világ legkönnyebb kétlencsés eszközévé vált. A szilícium-alapú Si-OLED kijelzős készülékhez tartozik ugyanis két, a lencsékre illeszthető sötétítő, amelyek az erős napfénytől védik a felhasználót, a Moverio kontrollerrel pedig irányíthatják DJI drónjaikat. A szemüvegen keresztül a FPV (first peron view) képet kapnak a drón kamerájából, mellette pedig szabad szemmel is követhetik annak mozgását.
Még nincs értékelve