Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Barcelonában a Fellegvándorok

Presztízs Média | Hankusz Kálmán | 2015.03.10. |
Magnus Expedíció
Barcelonában a Fellegvándorok
Kabintető, függőleges vezérsík rendben, így nem volt akadálya annak, hogy a Földi Zoltán pilóta és Hankusz Kálmán fotográfus alkotta Magnus Expedíció Albengából Barcelona felé vegye az irányt.

Az albengai kényszerpihenőt követően a Földközi-tenger megkerülését célul kitűző Magnus Expedíció folytatta útját: Zoli és Kálmán a gyönyörű katalán város, Barcelona felé vette az irányt. 
 
- Az albengai felszállás után meglehetősen erős szélben repültünk, ráadásul a turbolencia is nehezítette az utunkat – kezdte az úti beszámolót Hankusz Kálmán. – Gondoltam is magamban, szép utunk lesz… De amikor néhány perc múlva elértük a tengert, már teljesen jó időben repülhettünk. A szél ott sem volt gyenge, ám semmit nem éreztünk belőle, mert nem volt turbulencia. Pedig, mint azt a műszerről leolvastuk, még 80km/h szelet is kaptunk, de a repülőgép meg se rezdült. 
Presztízs Magazin2500 láb magasan repültünk, amikor Nizzánál a légi irányítás leparancsolt bennünket 500 láb magasra, vagy inkább „mélyre”. Ez nekem tetszett, ebben a magasságban tökéletesen lehet fotózni, filmezni. A panoráma csodálatos volt, az út eseménymentes, elrepültünk Monte Carlo és Nizza felett is. 
Már magasan járt a nap, amikor délután megérkeztünk Barcelonába. A katalánoknál hiper-szuper reptéren landoltunk, nagyon szívélyes fogadtatásban volt részünk. Kaptunk egy helyi vezetőt, aki elkalauzol minket a környéken, hiszen – a Linde meghívására – három napot töltünk ebben a gyönyörű városban.  
Mondanom sem kell, Barcelona fantasztikus, a nappali hőmérséklet már most is 20 fok környékén van. Munka van bőven, olykor hajnal kettőig dolgozunk. Azért félteni nem kell minket, pihenünk is, élvezzük a remek katalán konyhát és a helyiek vendégszeretetét. 
Még nincs értékelve