Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Címlaphősök a Ligur-tenger partján

Presztízs Média | Magnus Expedíció | 2015.03.09. |
Magnus Expedíció
Címlaphősök a Ligur-tenger partján
Bár nem tervezték, a Magnus Expedíció tagjai címlapsztárok lettek: albengai kényszerleszállásuknak „köszönhetően” az olasz média lecsapott a sztorijukra.

Földi Zoltán pilóta és Hankusz Kálmán fotográfus ismert ember lett Olaszországban, albengai kényszerleszállásuk szinte minden olasz hírműsorba bekerült. A srácok, amíg várták, hogy a mérnökök tökéletes állapotba hozzák a gépet, szétnéztek a környéken. 
 
Presztízs Magazin- Bár a nyári forgatagnak, amikor mozdulni sem lehet, nyoma sem volt – a helyiek szerint –kezdte Hankusz Kálmán. – Mi azért kicsit mást tapasztaltunk: a jó idő miatt most is nagyon sokan voltak. Néhányan már a tengerbe is bemerészkedtek, egy szál pólóban, fürdőruhában sétálgattak az emberek a tengerparton. Az idő a nyarat idézte. 
 
Az expedíció fotósa kihasználta az időt, nem csak nézelődött, de dolgozott is. Bár sokszor inkább – őket fotózták, filmezték. 
 
- A helyi lapokból szinte mindenki hallott rólunk, ismerték a sztorinkat, ahol megjelentünk, ismerősként köszöntöttek. Ez jó érzés volt, az viszont már kevésbé, hogy egy kényszerleszállás miatt voltunk címlapon az olasz sajtóban. De úgy tűnik, hogy még ez is az előnyünkre szolgált. Alassióban és Laiguegliában több fotót is készítettem. Egy igazi gyöngyszem ez a vidék! Vendéglátónk, a környék egyik legnagyobb olajfaültetvényének tulajdonosa egy rendkívül szép, modern kis hegyi házban szállásolt el minket. Gyönyörű panoráma nyílt a völgyre, és az ott meghúzódó golfpályákra. Az ablakunk alatt egy hatalmas, virágzó mimózafa pompázott. A környék maga a paradicsom, északról a hegyek, délről a tenger. Legközelebb Barcelonából jelentkezünk. 
Még nincs értékelve