Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Európa kapujába értek a Fellegvándorok

Presztízs Média | Hankusz Kálmán | 2015.03.13. |
Magnus Expedíció
Európa kapujába értek a Fellegvándorok
Nem kényezteti el a technika a Földközi-tenger megkerülését célul kitűző Magnus Expedíció tagjait, a Földi Zoltán pilóta és Hankusz Kálmán fotós alkotta duó nehezen jutott internet kapcsolathoz, így a fotókat és a beszámolót kicsit megkésve tudjuk közzétenni. A lényeg, hogy a Fellegvándorok már az Európát és Afrikát elválasztó Gibraltári-szorosnál járnak.

Sima útja volt Barcelonától Malagáig a Magnus Expedíciónak, a Földi-Hankusz páros szikrázó napsütésben, gyönyörű tájak fölött repülve tette meg az ezer kilométeres távot, majd másnap továbbrepültek a Gibraltári-szoros felé. 

Presztízs Magazin- Nagyon elfáradtunk a Barcelona és Malaga közötti úton, hosszú volt, de a látvány mindenért kárpótolt bennünket –kezdte a beszámolót Hankusz Kálmán. – Másnap Európa kapuja, Gibraltár felé vettük az irányt. Talán már mondanom sem kell, a látvány itt is káprázatos volt, egyik oldalunkon Európa, a másikon Afrika, mi pedig a kettő között repültünk. Nekünk immár nem csupán térkép volt e táj, hanem a kézzel fogható valóság!
 
 
 
 
 
Még nincs értékelve