Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Ezt az okosórát sosem kell tölteni

Szilvási-Kassai Eszter | Digital Trends | 2017.12.19. |
okosóra
Ezt az okosórát sosem kell tölteni
A test hőenergiájával működik a PowerWatch névre hallgató okosóra, mely az intelligens eszközök legújabb generációja. Ezzel megoldódik az a sok felhasználót érintő probléma, miszerint rendkívül gyakran kell töltőre helyezni a szerkezeteket.
A Matrix nevű cég legújabb fejlesztésének működéséhez nincs szükség sem elektromos áramra, sem pedig akkumulátorra, ezt ugyanis mi magunk állítjuk elő az okosóra puszta viselésével. Az eszköz ugyanis elektromos árammá alakítja a hőenergiát, így az emberi test egyfajta akku-funkciót is ellát. Az okoseszköz természetesen képes mérni a mozgás során elégetett kalóriát, a fizikai megterhelés szintjét, az alvással eltöltött idő minőségét, sőt azt is, hogy mennyi energiát termeltünk. Ezek mellett a PowerWatch minden olyan egyéb funkciót is tud, mint amit már megszokhattunk az okosóráktól, így többek között zenét is hallgathatunk, ráadásul 50 méterig vízálló.
Nagyjából 44 ezer forintba kerül, továbbfejlesztett változatára, a nagyságrendileg 65 ezres okosórára pedig már lehet előrendeléseket leadni.
Még nincs értékelve