Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Fellélegezhet a bolygónk

Benkő Péter összeállítása | Pixino-Pixabay | 2018.11.25. |
Samsung
Fellélegezhet a bolygónk
A Samsung 2020-ig 100 százalékban megújuló energiát kíván használni, céljuk, hogy teljesen „zöldek” legyenek az irodaépületeik, gyáraik, egyéb létesítményeik az Egyesült Államokban, Európában és Kínában. A koreai elektronikai mamutcég hangsúlyozta, elkötelezettek amellett, hogy két éven belül teljeskörűen megújuló energiaforrásokra helyezzék át meglévő létesítményeiket, irodáikat és gyáraikat az Egyesült Államokban, Európában és Kínában.
Koreában a vállalat arra készül, hogy a digitális város központját napelemes parkká változtassa, 42 ezer négyzetméteres napelemparkot telepítve, ami mintegy hat labdarúgópálya területének felel meg! Ezenkívül napelemes tömböket létesítenek, és geotermikus energiát termelnek az úgynevezett Pyeongtaek campus és a Hwaseong campus területén 2020-ig.
– Elkötelezettségünket bizonyítja, hogy a bolygónk védelmére összpontosítunk, és globális „környezetvédelmi stewardként” kívánunk élen járni – hangsúlyozta Kim Won-kyoung ügyvezető alelnök.
Presztízs MagazinA Samsung a fentieken kívül még az ellátási láncban is együtt szeretne működni a legjobb 100 vállalattal, hogy segítsen megtervezni és elérni saját megújuló energiával kapcsolatos elképzeléseit, és hogy segítse a vállalatok hasonló céljait a jövőben.
Áprilisban a rivális okostelefon-óriás, az Apple elmondta, hogy minden létesítménye, kiskereskedelmi üzlete, irodája és adatközpontja 100 százalékos megújuló energiát használ világszerte. Most úgy tűnik, a Samsung felzárkózna, de akárhogy nézzük is, ez valójában egy jó „verseny”!
Még nincs értékelve