Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A Google 10 milliárd dollárral fejlesztené India digitális jövőjét

Benkő Péter összeállítása | Wikimedia/Suprava Saha | 2020.11.24. |
google, India
A Google 10 milliárd dollárral fejlesztené India digitális jövőjét
A cégóriás a fenti összeget tervezi befektetni az ázsiai ország digitális gazdaságának fejlesztése céljából az elkövetkező öt-hét évben. A Google India rendezvényén elhangzott, hogy a „Google for India” program által biztosított alap négy központi területre összpontosít, melyek fontosak az ország digitalizálása szempontjából.
Mindenekelőtt a digitális eszközöket megfizethetővé és hozzáférhetővé kívánják tenni az indiaiak számára a saját nyelvükön. Segítik az ország egyedi igényeihez szabott új termékek és szolgáltatások létrehozását. Ezen túlmenően arra törekednek, hogy támogassák a helyi vállalkozásokat a digitális átalakítási folyamatokban, valamint biztosítják a technológiát és az innovációs eszközöket a társadalmi jólét javítása érdekében (egészségügy, oktatás, mezőgazdaság).
A Google szerint India tett már lépéseket a digitális piac kialakításában, különös tekintettel a kisvállalkozásokra. „Négy éve az indiai kisvállalkozások csak egyharmadának volt online jelenléte, ma pedig 26 millió kkv található meg keresések és térképek révén, ez havonta több mint 150 millió felhasználóval teremt kapcsolatot” – hangzott el.
A világjárvány a digitális eszközök használatát, a digitális fizetés elfogadását ösztönzi, ami kulcsfontosságú a kisvállalkozások szempontjából. A Google ezen a téren már jelen van a Google Pay segítségével, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy okostelefonokkal fizessenek.
Még nincs értékelve