Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Mesterséges intelligencia a hűtőkben

Szilvási-Kassai Eszter | thegadgetflow.com | 2017.05.11. |
Mesterséges intelligencia a hűtőkben
Sajtótájékoztatón mutatta be legújabb okoseszközét a Samsung. A Family Hub 2.0 névre keresztelt hűtőszekrény a közeli jövő intelligens otthonának elengedhetetlen része lesz. A fejlesztők kreativitása csak úgy szárnyalt, amikor megalkották a hűtőszekrény 55 centiméteres ledes érintőképernyőjét, melyen számos szórakoztató alkalmazás futtatható.
A családtagok akár üzenőfalként használhatják, a naptár-applikációnak köszönhetően pedig nincs többé szükség papíralapú noteszekre ahhoz, hogy nyomon tudjuk követni a gyerek suli utáni fakultatív programjait. Ráadásul hangvezérelt támogatást szereltek bele, így beszélgetni is tudunk a frizsiderünkkel. Például megtudhatjuk tőle, milyen idő várható… no persze odakint.
A hűtőszekrény beépített kamerájának köszönhetően többé már azért sem fogjuk a fejünket, ha éppen otthon felejtettük a bevásárló listát. Telefonunkkal összekötve bármikor ellenőrizni tudjuk a hűtő tartalmát. Ez egyúttal nagy lebukásokhoz is vezethet, már ami a mogyorókrém és sörkészletek gyors fogyásának okait illeti.
Még nincs értékelve