Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A Szentföldön jártak a Fellegvándorok

Presztízs | Hankusz Kálmán | 2015.04.05. |
Magnus Expedíció
A Szentföldön jártak a Fellegvándorok
Ahogy az a repülési tervben szerepelt, Izraelt is érintette a Földközi-tenger körülrepülését célul kitűző Magnus Expedíció: Földi Zoltán pilóta és Hankusz Kálmán fotós-producer Cipruson keresztül érkezett meg a Szentföldre.
Nem egyszerű eljutni Egyiptomból Izraelbe, egy aprócska repülőgéppel meg pláne… Fellegvándoraink kis kitérővel, Ciprus szigetét érintve repültek Haifába. 
 
- Természetesen egyszerűbb és gyorsabb lett volna Egyiptomból közvetlenül Izraelbe repülni, ám ez lehetetlen, mert Egyiptom felől nem lehet átlépni Izrael légterét – kezdte Hankusz Kálmán. – Csak Ciprus felől mehettünk. Ráadásul az idő is borzalmas volt, végig felhőben, rossz látási viszonyok mellett tettük meg az utat, mindössze a navigáció adott némi támpontot a sziget felé repülésben. 
 
Presztízs MagazinAz „egyszerű” turista nem hagyná ki, hogy bejárja Ciprust, hiszen a sziget rengeteg érdekességet tartogat, ám az expedíció tagjai nem sokat időztek, mindössze egyetlen napot töltöttek a gyönyörű szigeten. Azt sem sétálgatással, a látványosságok megtekintésével telt el, a munka volt a középpontban a rövid ott tartózkodás alatt. Szerencsére az időjárás is jobbra fordult, így a srácok elindulhattak Izrael felé. 
 
- Körülbelül háromórás tenger feletti repülés után megérkeztünk Haifára, ahol a helyi pilóták már vártak minket – folytatta a fotós-producer. –  A nagyon kedves vendéglátóink között akadt magyarul beszélő is, mondanom sem kell, örömmel vettük. Haifa nemzetközi repülőteréről Natanyára indultunk, ahol a képeken látható csodákban volt részünk.
Még nincs értékelve