Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Január 20-án nyílik az Educatio-kiállítás

forrás: mti | 2012.01.12. |
Január 20-án nyílik az Educatio-kiállítás
Az ország valamennyi egyeteme és főiskolája részt vesz a január 20-21-ei Educatio-kiállításon a fővárosban. A felvételizők a rendezvényen első kézből szerezhetnek információkat az őket érdeklő felsőoktatási intézményekről.

A program ismertetője szerint az idén 12. alkalommal, a Papp László Budapest Sportarénában tartandó kiállításon a hazai felsőoktatási intézmények mellett számos külföldi egyetem és főiskola, nyelviskolák, digitálistaneszköz-gyártók, oktatási kutatóintézetek és tankönyvkiadók is várják az érdeklődőket.
    A kiállításon a felvételizők első kézből szerezhetnek információkat az őket érdeklő egyetemekről és főiskolákról, megismerkedhetnek az intézmény hallgatóival és választ kaphatnak kérdéseikre. Emellett részletes tájékoztatást kaphatnak a felvételi menetéről és a megváltozott szabályozásról.
    A kiállítás ideje alatt a színpadon és a szekciótermekben különböző előadásokon vehetnek részt az érdeklődők. A témák között a felsőoktatási törvény módosításától a felvételi eljárás sajátosságaink át a külföldi pályázati lehetőségekig számos aktuális kérdés felmerül majd.
    A látogatók hallhatnak továbbá a közmédia megújulásáról, a jövő osztályterméről, de a sikeres nyelvvizsga titkaira is fény derülhet. A jövő pénteken és szombaton 10-től 17 óráig látogatható kiállításra a belépés ingyenes.

Még nincs értékelve